Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANKETA

Navijači Reala ne žele Josea Mourinha za trenera - ikad više!

Jose Mourinho
Reuters/PIXSELL
25.12.2015.
u 18:30

Od 64 tisuća anketiranih svega 30 posto je glasovalo za Mourinhov povratak na Santiago Bernabeu gdje je Portugalac proveo tri godine.

Navijači španjolskog nogometnog velikana Real Madrida protiv su povratka Jose Mourinha u klub, pokazala je anketa španjolskog lista Marca.

Od 64 tisuća anketiranih svega 30 posto je glasovalo za Mourinhov povratak na Santiago Bernabeu gdje je Portugalac proveo tri godine.

Najviše glasova, 53 posto posto dobila je francuska legenda Zinedine Zidane, dok je 16 posto glasova dobio Victor Fernandez, kordinator nogometne škole 'Kraljevskog kluba'. Mourinho je vodio Real od 2010. do 2013. godine osvojivši naslov španjolskog prvaka, Kup Kralja i španjolski Superkup.

Prema vijestima koje stižu iz redova 'Los Blancosa' sadašnji trener Rafa Benitez je siguran do novog kiksa. Predsjednik kluba Florentino Perez poručio je igračima kako vodstvo kluba stoji iza trenera zatraživši od igrača veće zalaganje.

Real se trenutačno nalazi na trećem mjestu Primere sa dva boda manje od vodeće Barcelone, no Katalonci imaju i utakmicu manje. Španjolsko prvenstvo se nastavlja 30. prosinca.

>> Mendes: Nije bilo razgovora ni dogovora Mourinha i Manchestera

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije