Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jug – Primorje 12:11

Muslim: Skandal, nisu mi dali da izvedem peterac!

Jug - Primorje
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/6
20.05.2015.
u 22:55

Mi smo bez najboljeg igrača Nikše Dobuda, Primorje je kvalitetnije, ali moj Jug bolje igra u ovoj finalnoj seriji, kaže Kobeščak

Tres, tres, trese se, tko u Juga dirne se, pjevalo je dvije tisuće navijača znamenitu himnu dubovačkih vaterpolista. Igrači Juga otišli su na slavljeničko rasplivavanje jer su seriju poravnali na 2-2 pobjedom nad Primorjem 12:11 (7:7) nakon izvođenja peteraca. A Riječani, iako su se nadali da će sve riješiti već u Gradu, ljutito su sjeli u autobus.

Finalisti će konačno odlučivati o hrvatskom prvaku i peharu Večernjeg lista u subotu na riječkoj Kantridi u (18:40, HRT 2). Tenzije su maksimalne, a odigrali su na najvišem svjetskom nivou, kao što u nogometu rade Barcelona i Real Madrid. I stoga je više skandalozno što nacionalnu televiziju to nije dosad zanimalo. Primorje je u 13. minuti imalo 5:0 (to je kao u nogometu 3:0 op. a.). Što ste tada pomislili, pitali smo Jugova stratega, Zagrepčanina Vjeku Kobeščaka.

–­ Molio sam se da Marko Bijač zaključa vrata. Šalim se, smirio sam igrače. Mi smo bez najboljeg igrača Nikše Dobuda, Primorje je kvalitetnije, ali moj Jug bolje igra u ovoj finalnoj seriji.

Nije se pomirio sa Zoranom Rojom, sportskim direktorom Riječana, koji je ružno pričao o Gosparima. Ali ostali su dostojanstveni, dobili su izgubljeno, dok su Riječni bili ogorčeni na suce.

–­ Ovo nema nigdje, to je skandal, nisu mi dali da izvedem peterac! –­ rekao je Petar Muslim, kojeg je zvižduk za kraj susreta spriječio da izvede peterac, pa je Primorje na kraju izgubilo.

Citius, altius, fortius, vikao je Veselin Đuho juniorima Juga, koji su nakon utakmice trenirali u Gružu. Tu se rađaju budući šampioni...

Lijepa je stvar što su Dubrovčani sav prihod s utakmice darivali od tumora bolesnoj djevojčici Mari Matani.

>>Jugov predsjednik: Igramo vrhunski vaterpolo, a nema nas na televiziji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije