Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik IHF-a

Moustafa se rado sjeća Splita kada su mu tribine skandirale: Javi se...

27.09.2016., Zagreb, Metalceva 5  - Konferencija za medije Hrvatskog rukometnog saveza povodom radnog posjeta predsjednika Svjetske rukometne federacije dr. Hassana Moustafe.  Hassan Moustafa, Tomislav Grahovac. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/7
28.09.2016.
u 14:45

Uvijek mi je zadovoljstvo doći u Hrvatsku koja je srce rukometa u svijetu. Kada sam bio trener, uvijek sam dolazio u Hrvatsku, u Šibenik, gdje su bile dobre rukometne škole - kaže Moustafa

Hassan Moustafa, predsjednik Svjetskog rukometnog saveza, došao je jučer u Zagreb, u radnu posjetu Hrvatskom rukometnom savezu.

– Uvijek mi je zadovoljstvo doći u Hrvatsku koja je srce rukometa u svijetu. Kada sam bio trener, uvijek sam dolazio u Hrvatsku, u Šibenik, gdje su bile dobre rukometne škole. Jedna od najživljih uspomena iz Hrvatske mi je Svjetsko prvenstvo u Hrvatskoj 2009. koje je bilo jedno od najbolje organiziranih prvenstava u povijesti. Sjećam se posebno svečanog otvaranja u Splitu kada su tribine skandirale: “Moustafa, Moustafa... Javi se, javi se” – rekao je predsjednik IHF-a.

O hrvatskom rukometu kaže:

– Hrvatska reprezentacija igra atraktivan rukomet koji publika voli gledati. To je ono što trebamo u našem sportu sada i u budućnosti – istaknuo je Moustafa.

Jako je zadovoljan rukometnim turnirom na Igrama u Riju.

– Statistički, rukomet je bio drugi najgledaniji sport u Riju što se nije nikada dogodilo u povijesti Olimpijskih igara. Prvi je bio nogomet – zaključio je Moustafa kojeg je jučer primila predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović. – Tema i razlog Moustafina dolaska u Hrvatsku naše je domaćinstvo Europskog prvenstva u rukometu na pijesku 2017. za juniore i seniore te Europskog prvenstva 2018. godine. Naša želja je da se kandidiramo za domaćina muškog SP-a 2025. – rekao je Tomislav Grahovac, predsjednik HRS-a. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije