Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA U OSMINI FINALA

Modrić emotivan nakon Belgije: 'Pokazali smo da možemo igrati sa svima, tko god dođe protiv nas neće mu biti lako'

Match de football du groupe F opposant la Belgique à la Croatie lors de coupe de Monde au stade Ahmad Bin Ali à Doha au Qatar
Foto: JB Autissier
1/43
01.12.2022.
u 18:04

Tešku utakmicu gledali smo u Kataru, prava igra živaca brončanih i srebrnih iz Rusije 2018. trajala je 90 minuta, a junak utakmice bio je Joško Gvardiol.

Hrvatska i Belgija odigrale su utakmicu trećeg kola grupne faze Svjetskog prvenstva u Kataru. Nakon devedeset stresnih minuta Hrvatska je odnijela remi pobjede vrijedan i tako se plasirala u osminu finala SP-a (0:0) gdje nas čeka prvoplasirana momčad skupine E koja će se razriješiti večeras. 

Odmah nakon utakmice stigle su i prve reakcije:

„Teška je bila utakmica, ali smo presretni zbog ovog rezultata, zbog plasmana u osminu finala. Zaslužili smo to, pogotovo zbog toga kako smo odigrali zadnje dvije utakmice. Bilo je trenutaka kada smo teško živjeli protiv Belgije, ali to je bilo normalno, igrali smo protiv jake svjetske momčadi. Imaju oni strašne pojedince. Imala je Belgija velike šanse u drugom poluvremenu, ali imali smo i mi. Mogli smo ranije riješiti ovu utakmicu“, rekao je kapetan Luka Modrić te je pohvalio sve svoje suigrače.

„Ostavili smo sve na terenu. Od prvog do posljednjega. Stručni stožer također, svi igrači na klupi. Svi smo dali sve i vratilo nam se. Prvi cilj smo ostvarili, ali idemo dalje. Vrhunska smo momčad i protiv koga god da igramo našem će suparniku biti teško“.

Hrvatska je opasno živjela u drugom poluvremenu, nakon što je bila bolja u prvom, u kojem je Anthony Taylor zbog milimetarskog zaleđa poništio već dosuđeni kazneni udarac za Hrvatsku. U drugom dijelu je Romelu Lukaku pogodio vratnicu i još tri dobre prilike za postizanje pogotka.

Standings provided by Sofascore

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


>> VIDEO: Fifa provodi istragu protiv Hrvatske: Evo kakva kazna očekuje HNS zbog ispada navijača

 

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
20:28 01.12.2022.

Sreća ih poslžila ko budalu ona stvar.

PR
prajdali100
18:28 01.12.2022.

Bravo Hrvatska !!!!!! Naš predsjednik na tribinama bez ijednog hrvatskog obilježja.Sram ga može biti.

DU
Deleted user
18:28 01.12.2022.

Čestitke svima na zalaganju. Da nije bilo pritiska rezultata, sigurno bi to bolje izgledalo. Na kraju smo prošli s toliko sreće koliko nemaš u xy utakmica zajedno. Šteta što smo u napadu bili loši - naročito u iznenađujuće očajnim nabacivanjima uprazno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije