Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U STUDIJU VEČERNJEG

Nino Bule: Vidi se da Belgija nije u rasulu, utakmicu će riješiti jedna šansa

Bivši nogometaš Nino Bule
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
1/8
01.12.2022.
u 17:06

- Vidimo da Belgija dobro izgleda, nije to ono što se pisalo o rasulu.

Nino Bule, bivši nogometaš, a danas trener, u studiju je Večernjeg lista i komentiro je utakmicu Hrvatske i Belgije koja odlučuje o plasmanu u osminu finala Svjetskog prvenstva u Kataru. Vatreni su na kraju odigrali 0:0 što im je bilo dovoljno za drugo mjesto u skupini i prolazak u osminu finala.

NA POLUVRMENU

- Prvo poluvrijeme je bilo izjednačeno. Imali smo dvije bolje prilike za postizanje pogotka, no igramo zrelo i na rezultat. U obrani smo kompaktni, ali mislim da više moramo izlaziti na igrača koji ima loptu. Perišić i Kramarić su u napadu zamijenili pozicije. Vidimo da Belgija dobro izgleda, nije to ono što se pisalo o rasulu. Podjednaka utakmica s obje strane - rekao je Bule na poluvremenu utakmice (0:0) pa dodao:

- Ovaj rezultat nam odgovara, Belgijci će morati u nastavku preuzeti više rizika. Ovdje će jedna šansa riješiti utakmicu. 

UOČI UTAKMICE

- Resetirali smo se pobjedom protiv Kanade. Odradili smo dobar posao do sada. Imamo laganu prednost ispred Belgije po pitanju samopouzdanja. Put u osminu finala je otvoren. Mislim da ono što je pisalo o Belgiji nije baš tako. Mislim da su igrači svjesni da je to "pila napako". Ne znamo točno, ali ako ima toga, mislim da nije u tolikom obliku. Imaju šanse kao i mi, bit će maksimalno motivirani. Jedna pobjeda sve okrene - rekao je Bule pa se osvrnuo na momčad Hrvatske:

- Dobro je standardizirati momčad, imati viziju, ideju. No, nekad je potrebno malo prilagoditi protivniku momčad i sustav.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije