Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije igrača

Modrić: Izgleda da ne možemo bez drame, bit ćemo bolji. Vlašić: Imamo veliko zajedništvo

KATAR 2022 - Livaković odveo Hrvatsku u četvrtfinale Svjetskog prvenstva
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
05.12.2022.
u 19:27

Skidam svima kapu, a pogotovo Liviju koji je pokazao kakav je golman. Čestitke i svima koji su zabili. Vidjet ćemo tko će doći u četvrtfinalu, mi smo sretni da smo tamo - naglasio je kapetan.

Hrvatski kapetan Luka Modrić ponovno je vukao momčad i u teškom ogledu osmine finala s Japanom. Borio se do posljednjeg atoma snage sve do 99. minute kada ga je zamijenio Lovro Majer.

- Izgleda da ne možemo bez drame. Vidjeli smo da nisu slučajno pobijedili Španjolce i Nijemce. Trkački su izrazito moćni. Nismo igrali na svom nivou, no da smo u prvom poluvremenu već zabili možda bi išlo u dobrom smjeru za nas. Na kraju smo došli do penala gdje je Livi činio čuda - kazao je Modrić te dodao:

- U nastavku smo se dogovorili da promijenimo način igre gdje smo se odlučili za centaršuteve na Petkovića, Budimira i potom Livaju jer smo vidjeli da im radimo teškoće. Bila je jako iscrpljujuća utakmica, ali glavno da smo u četvrtfinalu.

 

Ova drama s jedanaestercima dosta je podsjetila na SP u Rusiji.

- Slažem se, skidam svima kapu, a pogotovo Liviju koji je pokazao kakav je golman. Čestitke i svima koji su zabili. Vidjet ćemo tko će doći u četvrtfinalu, mi smo sretni da smo tamo. Vjerujem da ćemo biti na boljem nivou. Četvrtu utakmicu zaredom igrala je ista ekipa i nije bilo lako izdržati. Moramo se sad odmoriti i što bolje pripremiti.

Oduševljen je bio i Nikola Vlašić.

- Ova utakmica je pokazala kakva smo momčad i kako veliko zajedništvo imamo. Vratili smo se nakon što smo gubili 0:1 te potom dominirali. Čestitam svima, a jedanaesterce smo vježbali uoči utakmice - kazao je Vlašić i dodao:

- Namučili su nas Japanci, ali to smo i očekivali jer nisu slučajno dobili velikane u skupini. Znali smo njihove vrline i mane. Bilo bi dobro da smo riješili prije, ali možda je bolje ovako. Vjerujem da će Brazil pobijedit Koreju iako su iznenađenja moguća. Japan je najbolji primjer.

Komentara 1

KO
koraknaprijed
19:48 05.12.2022.

Hrvati su rođeni sa genom koja ne priznaje poraz.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije