Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDEMO DOBITI ARGENTINU

Modrić igrač utakmice: Igrao sam na svojoj najboljoj poziciji

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
16.06.2018.
u 23:59

- Nisam bio nervozan kad sam pucao jedanaesterac, bio sam potpuno koncentriran i drago mi je da sam zabio - rekao je Modrić

Hrvatska slavi, u prvoj utakmici Svjetskog prvenstva u Rusiji slavili smo protiv Nigerije 2:0.

Igračem utakmice proglašen je Luka Modrić, koji je iz jedanaesterca pogodio za 2:0. Prethodno je Etebo u 32. minuti zabio autogol.

- Nisam bio nervozan kad sam pucao jedanaesterac, bio sam potpuno koncentriran i drago mi je da sam zabio - rekao je Modrić.

Luka Modrić
1/8

- Utakmica nije bila uopće lagana, ali zabili smo u idealnom trenutku nakon čega nam je bilo lakše igrati našu igru. Nakon prvog gola krenuli smo stvarati prilike i mislim da je naša pobjeda zaslužena. Nije bilo lagano, Nigerija je pokazala da ima dobru momčad koja može osvajati bodove - nastavio je Luka pa se osvrnuo na Argentinu.

- Bit će to jako teška utakmica, oni su vrlo kvalitetna momčad. Ova pobjeda jača nam samopouzdanje. Oni nakon ovog neočekivanog rezultata protiv Islanda danas moraju osvojiti bodove protiv nas, bit će to teška utakmica. Odigrat ćemo najbolje što možemo i ako Bog da, pobijedit ćemo.

Hrvatska je oba gola zabila iz prekida.

- Na treningu smo vježbali prekide, jako je važno raditi na njima, naporno smo trenirali to.

Luka Modrić
1/18

Luka je danas igrao ispred obrane. 

- Otkad je novi trener došao igrao sam bliže golu, ali danas sam bio na svojoj najboljoj poziciji, no gdjegod ja igrao dat ću sve od sebe.

Komentara 11

PA
Pajkoslava2
00:16 17.06.2018.

Luka, ti si heroj! Bravo!!

OV
Ovozemaljski
00:27 17.06.2018.

Baš me zanima šta će dežurni mrzitelji pričati kad razmontiramo Argentinu onako laganini! Bravo momci, samo hrabro naprijed, danas ste pokazali da znate i možete kad je najteže, poslje ove utakmice biti će lakše!

DU
Deleted user
00:21 17.06.2018.

Zvati @volimkitu kad bude emisija o traktorima tu je svoj na svome iskompleksirani jaokrajinac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije