Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REMI S MAROKOM

Modrić: Dosta teška utakmica, ali prvi bod je tu

KATAR 2022 - Susret Maroka i Hrvatske u 1. kolu Svjetskog prvenstva u Katru
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/18
23.11.2022.
u 13:09

Htjeli smo otvoriti prvenstvo s pobjedom - izjavio je Modrić i dodao da se nada da će bolje igrati u nastavku turnira.

U dvoboju 1. kola F skupine Svjetskog prvenstva hrvatski nogometaši su u Al Khoru odigrali bez golova, 0-0, protiv Maroka. Hrvatska nije uspjela slomiti vrlo organizirane i disciplinirane Marokance na startu Mundijala.

- Dosta teška utakmica, pogotovo prvo poluvrijeme. Mislim da smo zadnjih 10-ak minuta prvog poluvremena smo počeli igrati bolje. Drugo poluvrijeme mislim da smo bili bolji, no nismo uspjeli zabiti - rekao je kapetan Luka Modrić nakon utakmice s Marokom.

KATAR 2022 - Susret Maroka i Hrvatske u 1. kolu Svjetskog prvenstva u Katru
1/31

- Šteta da nismo uspjeli zabiti gol iz tih nekih šansi, sigurno bi poslije još bili bolji. Oni bi se morali još više otvoriti. Ali dobro, prvi bod je tu i imamo još dvije utakmice da prođemo grupu - izjavio je Modrić za HRT.

- Htjeli smo otvoriti prvenstvo s pobjedom, nažalost nije išlo. Tek je prva utakmica i sigurno da će nam sada biti lakše kako bude turnir odmicao i nadam se da ćemo još i bolje igrati - poručio je nakon utakmice kapetan reprezentacije.

Stjepan Tomas i novinari Večernjeg lista komentiraju utakmicu: 'Ovo nije Hrvatska, ali ima još jedan veći problem. Čeka nas teška borba'

- Prva utakmica na velikom prvenstvu, jednostavno, rekao bih, da smo krenuli u malom grču. Pri kraju prvog poluvremena smo uzeli stvar u svoje ruke, imali smo dvije prilike za postići gol, no nismo uspjeli - rekao je Joško Gvardiol.

- Teško mi je sad išta komentirati, moramo svi sjesti skupa i analizirati i što bolje se pripremiti za iduću utakmicu - rekao je Gvardiol.

Komentara 58

SS
sokac sa drave
13:19 23.11.2022.

Mnogi su toliko zeljeli izbaciti Lovrena iz prve postave kad ono Lovren sve ocistio u nasim kaznenim prostoru sto sa glavom sto sa nogom.Najbolji nas igrac danas.

Avatar jeremija1
jeremija1
13:27 23.11.2022.

Kovačić katastrofa po Bog zna koji put ! Alibi-nogomet bez ikakve spremnosti na rizik ! Samo dodaje bekovima i Livakoviću ! Kukavička igra najgore vrste ! Upravo on bi trebal iznositi utakmice u kojima Modrića ne ide, ali ništa od toga - stari Modrić mora i ovoga šlepati ! Kovačić i Kramarić na klupu zbog nezalaganja i kukavičke igre !!!!

DU
Deleted user
13:24 23.11.2022.

Ova utakmica će sigurno biti kandidat za jednu od najdosadniji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije