Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZAUSTAVLJIVI KAPETAN

BBC objavio nevjerojatan podatak: Modrić je prvi igrač u povijesti kojem je to uspjelo

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group F - Morocco v Croatia
Foto: MARKO DJURICA/REUTERS
1/6
23.11.2022.
u 11:54

Modrić je od rujna 2016. godine i kapetan Vatrenih koje sada predvodi u Kataru.

Luka Modrić prvi je igrač u povijesti koji je igrao i na Svjetskom i Europskom prvenstvu u tri različita desetljeća. Ovaj nevjerojatni podatak objavio je BBC uoči utakmice Svjetskog prvenstva protiv Maroka.

Modrić je 2006. godine debitirao za A reprezentaciju te je iste godine bio i na SP-u. Zatim je igrao na europskim prvenstvima 2008., 2012. i 2016. godine. Bio je i u reprezentaciji na SP-u u Brazilu 2014. godine. Zatim je uslijedilo SP u Rusiji 2018. godine gdje smo osvojili drugo mjesto. 

Modrić je od rujna 2016. godine i kapetan Vatrenih koje sada predvodi u Kataru.

Modrić: Ako to trebamo napraviti, potpisujem odmah da se umirovim

- Što se mene tiče, osjećam se jako dobro. Postoji pozitivna trema, iščekivanje. Uzbuđen sam što predvodim Hrvatsku na velikom natjecanju, svom četvrtom Svjetskom prvenstvu. Trenirali smo da se priviknemo na vrijeme u kojem igramo. Svi smo spremni i željni - istaknuo je jučer Modrić na konferenciji za medije pa dodao: - Očekuje nas jedna teška utakmica. Moramo biti na najvišem nivou.

Jedan od novinara upitao je kapetana hoće li se umiroviti ako Hrvatska osvoji SP.

- Daj Bože da se to dogodi. Ako to trebamo napraviti, potpisujem odmah da se umirovim. Što se tiče poruke za navijače, pokušat ćemo sve da navijači budu zadovoljni našim igrama i da Hrvatsku predstavljamo na najbolji mogući način - istaknuo je jučer.

Komentara 4

SE
serafin002
14:48 23.11.2022.

Modrić je nogometni talent kakav se još nije rodio, njegov mozak je nogometni kompjuter, a vladanje sa loptom neviđeno. Uz nogometne kavalitete veliki je čovjek, domoljub, svjetski čovjek i budući ponosni predsjednik države.

Avatar horuk
horuk
12:49 23.11.2022.

Nevjerojatno. Kakav uspjeh. Kao da je igrao deset puta zaredom u gradovima sa slovom "L".

DU
Deleted user
16:00 23.11.2022.

nismo mi otisli na svjetsko prvenstvo da luka obara rekorde nego da branimo slavu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije