Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvan životne opasnosti

Mladi nogometaš izboden nožem, uhićene tri osobe

Napad nožem
Foto: Thinkstock
1/2
02.06.2020.
u 10:44

Život mladog igrača nije ugrožen, te u bolnici nastavlja liječenje. Incident se dogodio blizu nogometnih terena Elmdon parka

U incidentu koji se u petak navečer dogodio u Solihull parku u Birminghamu izboden je Bradley Young, 17-godišnji nogometaš Aston Ville.

Život mladog igrača nije ugrožen, te u bolnici nastavlja liječenje. Incident se dogodio blizu nogometnih terena Elmdon parka.

Policija je na intervenciju stigla u 21.30 sat, te je privela tri osobe koje se sumnjiče da su povezane s tim događajem.

'Uhićen je 24-godišnji muškarac zbog sumnje da je ranio drugu osobu te je posjedovao drogu. Privedeni su još jedna muška i ženska osoba koji se sumnjiče da su sudjelovale u incidentu', javili su iz policije.

Istraga je pokrenuta te se traže svjedoci kako bi se ovaj slučaj što prije riješio. Iz Aston Ville se još nitko nije oglasio priopćenjem.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije