Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši UFC prvak

Miočić želi uzvrat protiv Cormiera: 'Reci mjesto i vrijeme'

Miočić Cormier
Foto: Screenshot
1/4
07.08.2018.
u 19:01

Neka rezultati govore sami za sebe. Nismo još uvijek gotovi - napisao je 'vatrogasac', uz znakovitu fotografiju

Pričati ne morate isključivo riječima, možete to učiniti i fotografijom. Upravo to je napravio bivši UFC prvak u teškoj kategoriji Stipe Miočić koji se ne miri s gubitkom svoje vrijedne titule, piše Fightsite.

Na svom službenom Instagramu je u ponedjeljak objavio fotografiju na kojoj se nalazi sa svoja četiri UFC pojasa. Jednog je osvojio protiv Fabricija Werduma, a zatim je titulu tri puta branio protiv Dos Santosa, Overeema i Ngannoua.

Svaki put kada je obranio svoj naslov, UFC mu je dao jedan pojas, a sada se Stipe odlučio fotografirati s nečime što nitko u povijesti teške divizije UFC-a nema u svom vlasništvu – s četiri pojasa UFC prvaka!

 

Let the results speak. We’re not done yet.

A post shared by Stipe Miocic (@stipemiocic) on

- Neka rezultati govore sami za sebe. Nismo još uvijek gotovi - napisao je 'vatrogasac', uz znakovitu fotografiju.

Ova objava dolazi gotovo paralelno s njegovom Twitter objavom kojom je reagirao na posljednju izjavu Daniela Cormiera.

'Cormier, reci mjesto i vrijeme' – poručio mu je Stipe referirajući se na Cormierove riječi tijekom prijenosa UFC-a 227, kada je ustvrdio da ako Lesnar ne bude mogao nastupiti, neće imati ništa protiv revanša protiv Miočića.

Stipe je svjestan da ako sada ne izbori svoju priliku za uzvrat, vrlo vjerojatno će na novu šansu morati čekati godinu dana. S obzirom na to da bi termin meča Lesnar vs. Cormier trebao biti u veljači, teško je očekivati da bi Miočić priliku mogao dobiti prije lipnja ili srpnja 2019. godine.

Miočić Cormier
1/4

Komentara 10

LU
Lujo123
19:24 07.08.2018.

Stipe je trebal ovog debeljka pobjediti bez problema. Trebal je eskivirati rundu ili dvije, a do tada bi se debeljko potpuno ispuhal i to bi bilo to. Bila je potpuno kriva taktika upustiti se u mlaćenje i dobiti zalutali udarac. Šteta! Stipe je bjelodano u puuuuno boljoj kondiciji od debeljka! Inače, debeljko je simpatičan.

SC
schwertransport
20:09 07.08.2018.

Ko se maca lati od maca i gine

Avatar dkoor
dkoor
19:26 07.08.2018.

Hajmo Stipe, objektivno si najjaci borac u cijelom UFC-u! Gledao sam mec protiv Cormiera, i cijenim DC-a kao odlicnog borca, ali imao je jako puno srece da iz podredenog polozaja dode do pobjede jednim udarcem... stvarno je uspio iskoristiti jednu ponudenu sansu, jer da nije izgubio bi mec sigurno, Stipe je do tada dominirao. Jedva cekam slijedeci Stipin mec🙂, i naravno nadam se i ocekujem pobjedu!👊

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije