Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši UFC prvak
Povratak na članak

Miočić želi uzvrat protiv Cormiera: 'Reci mjesto i vrijeme'

Neka rezultati govore sami za sebe. Nismo još uvijek gotovi - napisao je 'vatrogasac', uz znakovitu fotografiju

Komentari 10

LU
Lujo123
19:24 07.08.2018.

Stipe je trebal ovog debeljka pobjediti bez problema. Trebal je eskivirati rundu ili dvije, a do tada bi se debeljko potpuno ispuhal i to bi bilo to. Bila je potpuno kriva taktika upustiti se u mlaćenje i dobiti zalutali udarac. Šteta! Stipe je bjelodano u puuuuno boljoj kondiciji od debeljka! Inače, debeljko je simpatičan.

VL
SC
schwertransport
20:09 07.08.2018.

Ko se maca lati od maca i gine

VL
Avatar dkoor
dkoor
19:26 07.08.2018.

Hajmo Stipe, objektivno si najjaci borac u cijelom UFC-u! Gledao sam mec protiv Cormiera, i cijenim DC-a kao odlicnog borca, ali imao je jako puno srece da iz podredenog polozaja dode do pobjede jednim udarcem... stvarno je uspio iskoristiti jednu ponudenu sansu, jer da nije izgubio bi mec sigurno, Stipe je do tada dominirao. Jedva cekam slijedeci Stipin mec🙂, i naravno nadam se i ocekujem pobjedu!👊

VL
DM
drazen.muhvic
20:59 07.08.2018.

Nottingham Forest je bio prvak Europe u nogometu dvije godine zaredom...

VL
Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
20:22 07.08.2018.

Stipe je slavio vatrene i rođenje djeteteta to ga koštalo no sad nema opuštanja 💪

VL
Avatar PravaHrvatina
PravaHrvatina
19:42 07.08.2018.

Miočić želi uzvrat protiv Cormiera: 'Reci mjesto i vrijeme samo ne u haškom zatvoru za ratne zlotvore jer tamo vladaju bratstvo i jedinstvo među balkanskim nevinim vitezovima'

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.