Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA LIGA

Miami osigurao "jedinicu" na Istoku, Lakersi se nastavili sramotiti i prosipati ugled

NBA: Los Angeles Lakers at Golden State Warriors
Darren Yamashita/REUTERS
08.04.2022.
u 10:23

Nisu igrali James, Westbrook, Davis i Anthony, a to nije smetalo Klayu Thompsonu koji je ubacio 33 poena (6-10 za tri poena) te je vodio svoju momčad prema pobjedi.

Premda košarkaši Miami Heata nisu igrali u noći s četvrtka na petak u NBA ligi, klub s Floride osigurao je prvo mjesto Istočne konferencije uoči doigravanja.

Za to je Heatu bilo dovoljno to što je aktualni prvak Milwaukee na domaćem parketu pobijedio Boston 127:121 čime je i prekinut niz od tri pobjede Bostona.

Celticsi su kod Milwaukeeja igrali bez Tatuma i Horforda, ali su unatoč tome dugo vremena držali dvoboj u neizvjesnosti. No, preveliki zalogaj su bili Giannis Antetokounmpo i Jrue Holiday koji su odigrali odličnu utakmicu. Obojica su dvoboj završili s 29 poena s tim da je Holiday tome dodao po osam skokova i asistencija te tri ukradene lopte, dok je Antetokounmpo imao i 11 skokova te pet uspješnih dodavanja.

Nakon tri vezane pobjede uslijedio je poraz Philadelphije na gostovanju kod Toronta (114:119). Više od polovice domaćih koševa dali su Pascal Siacam i Gary Trent Jr. Prvi je ubacio 37 poena, ali je sjajno izdanje zaokružio s 11 skokova i 12 asistencija. Potonji je ubacio 30 poena uz 5-8 za tri poena.

Na drugoj strani prvo ime je bio Joel Embiid s 30 poena i 10 skokova.

Minnesota je zaustavila niz od tri pobjede San Antonija. Slavila je 127-121 čime je osigurala sedmo mjesto na Zapadu, prvo koje vodi prema play-inu. Taj je dvoboj obilježio Anthony Edwards koji je ubacio 49 poena uz osam asistencija i šest skokova.

Nakon što su ispali iz svih kombinacija za ulazak u doigravanje (play-in) frustrirani najbolji igrači Los Angeles Lakersa su redom preskočili gostovanje kod Golden Statea gdje su Lakersi izgubili osmu utakmicu u nizu (112:128).

Nisu igrali James, Westbrook, Davis i Anthony, a to nije smetalo Klayu Thompsonu koji je ubacio 33 poena (6-10 za tri poena) te je vodio svoju momčad prema pobjedi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije