Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradski vrt

Meštrović o slučaju Bočkaj: Osijek nije institucija za liječenje ovisnosti

Ivan Meštrović
Foto: Dubravka Petrić/Pixsell
1/3
03.03.2019.
u 18:54

Ne trpi činjenicu da netko tko je opetovano upozoravan, baci ovakvu ljagu na ugled institucije u kojoj se nalazi, rekao je predsjednik Osijeka

Petra Bočkaja je u subotu NK Osijek otpustio nakon incidenta. Mladi hrvatski reprezentativac je pod utjecajem alkohola svojim Mercedesom demolirao jednu benzinsku postaju u Osijeku.

Predsjednik kluba iz Gradskog vrta osudio je Bočkajevo ponašanje.

Ivan Meštrović
1/11

'Sustav naših vrijednosti ne trpi takve poremećaje, ne trpi izdaju, ne trpi kukavičluk, ne trpi neprofesionalizam. Ne trpi činjenicu da netko tko je opetovano upozoravan, baci ovakvu ljagu na ugled institucije u kojoj se nalazi. NK Osijek nije ni odgojna ni korektivna institucija, niti je institucija za liječenje ovisnosti. NK Osijek je profesionalno sportsko društvo. Mjesta za empatiju nema', rekao je Ivan Meštrović uoči utakmice u Gradskom vrtu Osijek - Slaven.

Ključne riječi

Komentara 15

DU
Deleted user
19:01 03.03.2019.

Kratko i jasno. Bravo.

SA
sargu123
19:27 03.03.2019.

Podkapacitirani balavac, a mislio kako mu je krenulo. Sad si ga ima.

KO
kodifan
19:26 03.03.2019.

odličan odgovor

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije