Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOSTUJU KOD JUGRE

Medvjedi trebaju najviše 5 pobjeda za playoff

Medveščak - Vitjaz
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/2
18.01.2014.
u 08:00

Medveščak u subotu igra treću utakmicu na turneji u pet dana, od 12 sati u Hanti-Mansijsku su gosti kod Jugre, koju su već pobijedili u Zagrebu.

Sjedeći u kratkim hlačama u Mariboru i ispijajući espresso, Mark French nam je netom što je preuzeo Medveščak hrabro kazao:

– Medvjede ću uvesti u doigravanje u debitantskoj sezoni! Vjerujte mi.

Nije se šalio. Pet mjeseci kasnije Zagrepčani će se, prema svemu sudeći, u doigravanje – uštetati. A ako baš stisnu, mogli bi čak završiti prvi dio sezone kao treća momčad Zapada, gdje je sada praški Lev (80 bodova), te si time olakšati ‘život’ u doigravanju.

Naime, do kraja sezone je devet utakmica, od čega tri u zagrebačkoj Areni. Danas su Zagrepčani sedma momčad Zapada (75 bodova). Matematički moraju pobijediti u pet utakmica, no ovdje se radi o čistoj teoriji s obzirom na to da je teško očekivati kako će deveti Atlant Mytiščibaš (62 boda) naredati deset pobjeda do kraja i izgurati ih iz elitne osmorke koja ide dalje. Upravo oni u četvrtak gostuju u zagrebačkoj Areni, pa ih Medvjedi mogu u izravnom omjeru izbaciti iz tih kombinacija. Medveščak u subotu igra treću utakmicu na turneji u pet dana, od 12 sati u Hanti-Mansijsku su gosti kod Jugre, koju su već pobijedili u Zagrebu.

>> Velika pobjeda: Medveščak svladao najbolji napad lige!

Ključne riječi

Komentara 1

GA
Gambit
09:24 18.01.2014.

"Čarobni broj" je petnaest (15). Bilo kakva kombinacija od petnaest poena (Medvščak osvoji ili Atlant izgubi) je dovoljno za doigravanje. Ako Atlant izgubi sljedeče dvije tekme (u 60. min), a Medveščak dobije jednu i izgubi jednu (u 60 min), onda je broj šest (6).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije