Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u manje od 24 sata

Medvjedi rasprodani za doigravanje

Medveščak
Željko Lukunić/Pixsell
16.02.2010.
u 14:27

U manje od 24 sata rasprodane su sve ulaznice za hokejske utakmice koje zagrebački Medveščak igra u doigravanju EBEL lige 23. i 28.veljače u Zagrebu.

Suparnik medvjeda u doigravanju bit će poznat tek poslije utakmice u petak 19. veljače kad medvjedi u zagrebačkom Domu sportova dočekuju momčad mađarske Albe Volan.

Spomenimo da su ulaznice i za tu utakmicu rasprodane u rekordnom roku od 48 sati još prije dva tjedna. Tristo ulaznica uz led po cijeni od 50 kuna za utakmice doigravanja 23. i 28. veljače u Zagrebu u prodaji će se naći u petak 19. veljače točno u podne.

Ulaznice će se prodavati samo u Eventimovu Ticket Shopu u Jurišićevoj 2, a bit će moguće kupiti najviše dvije ulaznice po osobi!

- Ponosni smo što se publika vratila na hokej i što nam je pomogla u ponovnom oživljavanju ovog sporta kojeg nije bilo 20-ak godina. Mi s ponosom uvijek ističemo kako je publika naš šesti igrač i dečkima u momčadi publika znači mnogo - istaknuo je predsjednik Damir Gojanović i dodao:

- Očekivali smo rekordnu prodaju ulaznica za utakmice doigravanja u Zagrebu, ali iskreno rečeno nismo očekivali da će ulaznice planuti u ovako kratkom roku! Naravno, još uvijek su aktivne autorizacije internetskih prodaja i moguće je da se tu i tamo pojavi poneka ulaznica za navedene utakmice u slobodnoj prodaji.

Gojanović se osvrnuo i na pretprodaju ulaznica na tzv. crnom tržištu na kojem dostižu cijenu i do nekoliko stotina kuna:

- Nesretni smo zato što pojedinci iskorištavaju popularnost hokeja i pronalaze isključivo vlastitu korist u cijeloj ovoj priči te preprodaju ulaznice po znatno višim cijenama od redovnih. No, tu trebamo veliku pomoć publike! Formula je jednostavna - nemojte kupovati ulaznice od preprodavača, a svaki pokušaj preprodaje ulaznica po cijeni većoj od one na ulaznici prijavite klubu ili policiji.

Ključne riječi

Komentara 1

DA
darkzg
07:49 20.02.2010.

Meni stvarno nije jasno iz kojeg razloga se ne postavi led u Arenu i zašto se tamo ne igra. Uvjeren sam da bi dvorana bila rasprodana, a igrati pred pet tisuća i petnaest tisuća nije isto. Financijski zasigurno nebi ništa izgubili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije