Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOXING DAY

Mateo Kovačić zaigrao u pobjedi Chelseaja protiv Aston Ville

Reuters
26.12.2021.
u 21:06

Na ljestvici vodi Manchester City s 47 bodova, šest više od Liverpoola, koji ima i utakmicu manje, te Chelsea koji na trećem mjestu također ima 41 bod.

U susretu 20. kola engleskog nogometnog prvenstva Chelsea je na gostovanju pobijedio Aston Villu 3:1 dostigavši Liverpool na drugom mjestu ljestvice Premiershipa.

Villa je povela u 28. minuti nakon autogola Reecea Jamesa, no aktualni europski prvak je u nastavku susreta okrenuo rezultat. Šest minuta kasnije Jorginho je izjednačio iz kaznenog udarca, da bi Romelu Lukaku u 56. minuti okrenuo rezultat. Gosti su u posljednjim trenucima susreta potvrdili pobjedu novim Jorgnhovim golom iz jedanaesterca kojeg je izborio Lukaku.

Brazilac s talijanskom putovnicom je tako postao novi rekorder u Premiershipu po broju realiziranih jedanaesteraca u jednoj kalendarskoj godini. Bio je to njegov deseti uspješni kazneni udaraca ove godine, a do sada je dijelio rekord sa Mattom Le Tissierom kojem je to uspjelo devet puta 1994. i Stevenom Gerrardom koji je devet jedanaesteraca realizirao 2014.

Za Chelsea je od 63. minute zaigrao Mateo Kovačić.

Na ljestvici vodi Manchester City s 47 bodova, šest više od Liverpoola, koji ima i utakmicu manje, te Chelsea koji na trećem mjestu također ima 41 bod.

Arsenal je četvrti sa 35 bodova, a zatim slijede Tottenham (29), West Ham (28)...

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije