Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Portal Sportschau1

'Mandžukićev transfer svakako je najbolji u Bundesligi ove sezone'

Mario Mandžukić (1)
AFP
13.12.2012.
u 14:57

Zahvaljujući ozljedi Marija Gomeza, Mandžukić je vrlo brzo pokazao svoju kvalitetu. Devet golova u 14 ligaških utakmica govori za sebe

Nakon fenomenalnog početka karijere u Bayernu Mario Mandžukić u posljednje je vrijeme malo pao u drugi plan. Na početku sezone stalno je bio na naslovnim stranicama njemačkih novina, što sada više nije slučaj. Ipak, njemački portal Sportschau1 proglasio ga je najboljim pojačanjem Bundeslige.

"Bayern München platio je Wolfsburgu za Marija Mandžukića 13 milijuna eura. To je svakako dobro obavljen posao za nekoga tko uopće nije trebao biti dio udarne postave. Međutim, zahvaljujući ozljedi Marija Gomeza, Mandžukić je vrlo brzo pokazao svoju kvalitetu. Devet golova u 14 ligaških utakmica govori za sebe. Međutim, otkako se Gomez oporavio, njegova minutaža nešto se smanjila", piše Sportschau1.

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
18:46 13.12.2012.

Poslije "fasistickog pozdrava"otiso skroz u drugi plan,stvarno steta ovog decka klsa je za mnoge balkanske nogometase......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije