Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI CILJ - PRODATI MANDŽU

Mamić: Ne znam što ću s Lovrenom, Lyon je odlučan

Zdravko Mamić
Željko Hladika
31.12.2009.
u 09:16

Dinamov izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić pokušava se u Dubaiju sakriti od “desanta” europskih klubova na Dejana Lovrena.

– Sedam dana skrivam se od Lyona samo da mu ne moram ništa odgovoriti. Njegova je ponuda konkretna i odlučan je u namjeri da dovede Lovrena. Priznajem da sam u nezavidnom položaju i nemam čvrst stav o njegovoj prodaji.

- S jedne strane želim stvarati momčad za Ligu prvaka, u kojoj je on neizostavni dio, a opet, tu je taj prazni stadion, prijetnja trogodišnjom eliminacijom iz Europe... I sad budite pametni! – kaže razočarano Mamić.

Dinamo je odbio Tottenhamovih sedam milijuna eura, a Mamićeve dvojbe zapravo otkrivaju da je Lyon ponudio i više!

– Prvi nam je cilj i dalje prodati Mandžukića, ali za njega nema konkretnih ponuda kao za Lovrena. Da je naš cilj prodavati, niti jedan više ne bi bio u Dinamu. Za Mandžu se raspituju, ne samo Werder, no u Njemačkoj će se transferi zahuktati sredinom siječnja – zaključio je Mamić, koji će se 4. siječnja vratiti iz UAE-a.

Ključne riječi

Komentara 17

DO
Domoljub
12:02 31.12.2009.

Ovo je poza narkomana koji šmrče prah, poznata mu je i ušla u krv odnosno način ponašanja.

RH
rhodney
12:11 31.12.2009.

kak neznas? pa prodaj ga covjece, zaradi nesto! jos dok se moze

MO
morales
11:49 31.12.2009.

Prodaj ga i dovedi Vidu, ne bi puno izgubio, možda bi čak i dobio. U financijskom smislu sigurno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije