Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na fotografiji

Ma je li to moguće!? Gol Jamesa Rodrigueza PSG-u slavio i - duh!

BT British Telecom
Foto: AFP
1/2
23.10.2012.
u 11:46

Fotografija prikazuje navijače Porta, Jamesa u ekstazi te jednog gospodina koji po stilu odijevanja i frizuri pripada sredini prošloga stoljeća.

Kad je fotograf AP-a uhvatio trenutak slavlja Portova napadača Jamesa Rodrigueza nakon pogotka PSG-u u prošlom kolu Lige prvaka, nije ni slutio da će ta njegova fotografija postati slavna! I to ne po bilo čemu, već po tome što je na njoj uhvatio – duha!

Iz AP-a se kunu da nije riječ o nikakvoj fotomontaži, a stručnjaci ističu da je takva fotografija bila moguća samo profesionalnom kamerom jer je navodni duh toliko jasan da je otklonjena mogućnost da bi to mogla biti igra svjetla ili neka mrlja.

Uglavnom, fotografija prikazuje navijače Porta te Jamesa u ekstazi te jednog gospodina koji po stilu odijevanja i frizuri pripada sredini prošloga stoljeća.

Je li riječ o duhu ili nečemu drugom, procijenite sami.

Ključne riječi

Komentara 7

VP
vidim psa gdje laje
13:33 23.10.2012.

To je Napoleon, ali slikan poslije Svete Helene!

OR
ordoABchao
13:34 23.10.2012.

duhovi ne postoje, jer da postoje sigurno bi bilo na tv-u

YA
yan
13:26 23.10.2012.

Kak se on našao tu a lijepo sam mu rekao da su barcelonine utakmice zanimljivije , sad ču samo imat problema ........ne znam jel je zbriso iz raja ili pakla ....... svejedno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije