Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pred kamerama

Lovrenu pao mrak na oči nakon zahtjeva novinara pa oduševio gledatelje: 'Rekao bih mu isto'

Foto: BeinSports
1/6
10.12.2022.
u 17:30

Ekipa francuskog beIN SPORTS-a naumila je napraviti intervju s hrvatskim stoperom. Kako je Lovren dio karijere proveo u Francuskoj, točnije Lyonu, novinar ga je zamolio da razgovaraju na francuskom jeziku...

Dejan Lovren s ostalim hrvatskim igračima živi svoj san na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Nakon iscrpljujućih ogleda s Japanom i Brazilom izabranici Zlatka Dalića postigli su čudo i borit će se za novu medalju. Sjajna postignuća u Dohi nagnala su, jasno, brojne svjetske medije da veliku pozornost posvete hrvatskim igračima.

Tako je ekipa francuskog beIN SPORTS-a naumila napraviti intervju s hrvatskim stoperom. Kako je Lovren dio karijere proveo u Francuskoj, točnije Lyonu, novinar ga je zamolio da razgovaraju na francuskom jeziku.

- Ne francuski, samo engleski, molim vas. Ne mogu na francuskom - odgovorio mu je Lovren prvo na francuskom pa na hrvatskom.

 

Ipak, hrvatski igrač brzo se pribrao i počeo razgovarati bez teškoća na francuskom. Njegov nastup oduševio je francuske gledatelje koji su ga nahvalili u komentarima.

- Koja klasa! Vidi se da je dobar momak i ima sjajnu osobnost. Rekao bih istu stvar da sam taman odigrao tako intenzivnu utakmicu. Također, ne bih želio previše razmišljati - kazao je jedan gledatelj dok je drugi dodao:

- Na kraju se vrlo brzo prisjetio francuskog jezika kojeg inače jako dobro govori. Pomislio je kako će morati mnogo razmišljati, no razina francuskog kojeg je koristio dok je još tu živio ostala je nepromijenjena.

 

 

Komentara 12

RE
remarga
18:52 10.12.2022.

Deki je velika ljudina i gospodin čovjek. Uz hrvatski još govori engleski, francuski, njemački i ruski. Svaka čast.

PR
Propitivač
19:05 10.12.2022.

Po komentarima ispod videa, Francuzi hvale Lovrenovu volju da se bori s francuskim nakon teške utakmice. Kažu da bi Neymar vjerojatno znao reći samo bonjour iako je igrao u PSG-u. Hvale i njegov sasvim solidan naglasak. Malo manje hvale našu igru.

BE
Berri
20:31 10.12.2022.

Bravo za Lovrena!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije