Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STOPER VATRENIH

Lovren zapjevao najpoznatiju navijačku pjesmu pa poručio: 'J****e kolko nas ima'

Zagreb: Vatreni na pozornici na glavnom Trgu napravili pravu feštu
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
18.12.2022.
u 23:02

Najviše su pred ispunjenom zagrebačkog publikom na Trgu bana Jelačića večeras govorili Luka Modrić i Zlatko Dalić, ali i ostali su dobili priliku nešto reći. Dejan je spomenuo suigrača i zamolio publiku da ga prati u pjesmi.

Dejan Lovren po drugi se put zaredom sa Svjetskog prvenstva vratio s medaljom oko vrata. U Rusiji mu je društvo u prvih 11 pravio Domagoj Vida, u Kataru je ista uloga pripala Jošku Gvardiolu. Kapetan ruskog Zenita ima 33 godine, ali i dalje uživa u nastupima za reprezentaciju.

>> Dejan Lovren na Trgu: 'J*bote kolko nas ima'

Najviše su pred ispunjenom zagrebačkog publikom na Trgu bana Jelačića večeras govorili Luka Modrić i Zlatko Dalić, ali i ostali su dobili priliku nešto reći. Lovren je spomenuo suigrača i zamolio publiku da ga prati u pjesmi. 

- Dobra večer, Hrvatska. Ponavljam Brozovićeve riječi, je*ote kolko nas ima. Molio bih vas onu pjesmu koju smo otpjevali prije četiri i pol godine, mislim da ćete se sjećati - rekao je Lovren i zapjevao Thompsonovu pjesmu 'Lijepa li si'. 

Lovren je za reprezentaciju debitirao 2009. i skupio 78 nastupa, uz pet pogodaka. 

Komentara 3

HU
Humbleandhonest
23:05 18.12.2022.

Lovren zapjevao Lijepa li si, a ona ljevičarska kreštalica mu oduzela mikrofon. Vatreni i navijači bili su vrh i čak ni očajni voditelji nam neće ovaj dan pokvarit

Avatar R2D2
R2D2
23:36 18.12.2022.

Iritantni iva šulentic koja je prekinula Lovrena usred pjesme. S kojim pravom? Kokošurina

HU
Humbleandhonest
07:58 19.12.2022.

Članak, tj. autor članka kaže pred ispunjenom zagrebačkom publikom? Valjda pred ispunjenim trgom. Ok. Publika je isto bila ispunjena radošću, zajedništvom... ali nije to mislio... a partijska "voditeljica"? Nemam riječi ni za odrađeni partijski zadatak kada je Lovrenu uzela mikrofon, a ni za "vođenje". Treba se probuditi i živjeti s tom sramotom svojom od jučer.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije