Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BROJNI NEZADOVOLJNI

Jadranka Kosor komentirala voditelje na dočeku: 'Ovo revanje nemre se slušat'

Zagreb: Vatreni na pozornici na glavnom Trgu napravili pravu feštu
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/15
18.12.2022.
u 22:17

A i građani su iskazali svoje nezadovoljstvo u objavi na Redditu koja je u nekoliko sati skupila više od 130 komentara prozivajući voditelje koji "kao da vode dječji rođendan"

Hrvatska nogometna reprezentacija sinoć je pobijedila Marokom rezultatom 2:1 i osvojila treću medalju u šest nastupa na svjetskim prvenstvima. Brončani vatreni večeras su se vratili u Hrvatsku gdje ih je ponovno dočekala ludnica i deseci tisuća navijača iz cijele zemlje koji su stigli u Zagreb pozdraviti 'vatrene' na dočeku na Trgu bana Jelačića.

Atmosferu s Trga možete pogledati OVDJE.

Ove godine doček reprezentacije u Zagrebu vodili su Luka Bulić i Iva Šulentić, čiji nastup, za razliku od nastupa Vatrenih, nije oduševio.

Bivša premijerka Jadranka Kosor na Twitteru je napisala "Ovo revanje nemre se slušat". Neki pratitelji su se složili s njom dok su drugi stali u obranu voditelja. Netko joj je odgovorio "Kad smo tebe istrpili četiri godine, možemo izdržati i nuklearni rat".

Njihovu izvedbu komentirao je i Mate Mijić.

I neki novinari odlučili su prozvati svoje kolege.

A i građani su iskazali svoje nezadovoljstvo u objavi na Redditu koja je u nekoliko sati skupila više od 130 komentara prozivajući voditelje koji "kao da vode dječji rođendan".

VIDEO Svečani doček hrvatske nogometne reprezentacije u Zagrebu - Vatreni stigli na trg

Komentara 48

Avatar Kajman
Kajman
22:39 18.12.2022.

Nezgodno je kada iza proslave uspjeha hrvatske reprezentacije stoje oni koji bi radije da Hrvatska ne postoji. Usporedite pjesme na društvenim mrežama koje su objavljivali navijači i igrači i ono što je puštano na njihovom dočeku. Svaka čast svim tim izvođačima, ali to nisu pjesme za ovu priliku. Da nisu dečki (igrači) potaknuli pjevanje nekih pjesama, ovo bi bila katastrofa.

Avatar KaduljeRumeneKauboj
KaduljeRumeneKauboj
23:12 18.12.2022.

Klapa i igrači su spasili doček

Avatar Dr Evil
Dr Evil
23:44 18.12.2022.

Voditelji su isforsirano nametali situacije., potpuno amaterski i krajnje naprofesionalno. Doček iz 2018.bio je puno spontaniji i bolji od ovog isforsiranog, na vašu žalost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije