Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEDA NAD KANADOM

Livaja: Posvećujem svoj gol pokojnom ocu

KATAR 2022 - Susret Hrvatske i Kanade u 2. kolu skupine F Svjetskog prvenstva u Kataru
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/10
27.11.2022.
u 19:42

Kada si dijete i počneš igrati nogomet maštaš o ovakvoj pozornici, da daš gol na Svjetskom prvenstvu, naročito bitan za neki preokret. Ništa još nije gotovo, znamo da je Belgija iskusna momčad, morat ćemo igrati dobro kao i danas, rekao je Livaja.

Bili smo puno bolji nego prošlu utakmicu. Odigrali smo odličnu partiju. Doživjeli smo šok nakon par minuta, ali smo odlično reagirali. Ispunili smo sve zadatke izbornika i zasluženo pobijedili.Svatko može dati gol i šokirati te, to smo vidjeli na ovom Svjetskom prvenstvu - izjavio je Marko Livaja nakon pobjede 4:1 nad Kanadom.

- Ali kao što sam rekao odlično smo reagirali. Ova momčad je pokazala snagu, kvalitetu i da može igrati odličan nogomet kada hoće - dodao je za HRT.

- Posvećujem svoj gol pokojnom ocu. Kada si dijete i počneš igrati nogomet maštaš o ovakvoj pozornici, da daš gol na Svjetskom prvenstvu, naročito bitan za neki preokret. Ništa još nije gotovo, znamo da je Belgija iskusna momčad, morat ćemo igrati dobro kao i danas.  Naravno da sam s ocem gledao Svjetska prvenstva i pričao o tome, dosta sam bio vezan uz njega i takvi gubici su teški, ali takve stvari se događaju u životu i idete dalje - kazao je za kraj Livaja.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista

 'Apsolutno zaslužena pobjeda i pokazana kvaliteta'

Standings provided by Sofascore

 

Komentara 2

DU
Deleted user
19:46 27.11.2022.

Livaja je bog nogometa i covjecina. Zalost nikome ne zelim ali znam kako je bolno. Sve najbolje junacine!

Avatar southman
southman
20:01 27.11.2022.

Fa mu je 50% snage od Broza igrao bi za Real.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije