Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcija izbornika

Dalić: Ismijavali su me zbog Maroka, a ovaj preokret mogu napraviti samo najveće momčadi

KATAR 2022 - Slavlje reprezentativaca nakon uvjerljive pobjede nad Kanadom rezultatom 4:1
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/48
27.11.2022.
u 19:45

Izbornik Zlatko Dalić zadovoljan je pobjedom ali ne diže euforiju nego smatra da se treba ići ponizno i korak po korak

Hrvatska slavi veliku pobjedu nad Kanadom koja im otvara vrata prolaska u osminu finala svjetskog prvenstva u Kataru (4:1). 

Izbornik Zlatko Dalić sigurno može biti zadovoljan s prikazanom igrom nakon poprilično klimavog početka, vatreni su potpuno dominirali u drugom dijelu te uvjerljvo pobijedili Kanađane. 

>> VIDEO: Navijači stigli pod prozor Vatrenima, pridružio im se Dalić i poručio: 'Dat ćemo sve od sebe!'

- Ja bih prvo dečkima čestitao na sjajnoj utakmici, gubiš od prve minute protiv momčadi koja je poletna, uspjeli smo ih primiriti i to mogu samo velike momčadi. Idemo dalje, nećemo se dignuti nakon ovoga, bit ćemo smireni i tražit ćemo prolaz skupine. Rekao sam već da je Maroko ozbiljna ekipa, malo su me zbog toga ismijavali. Mi smo se 15-tak minuta vraćali u utakmicu i borili, ovo je tek jedna utakmica i tek je početak, ali idemo polako. - kaže izbornik Dalić. 

- Imam četiri napadača, stavili smo Marka da sačuva loptu, dao je gol i potrošio se, Kramarić nikada nije upitan, rasčistili smo na kojoj će poziciji igrati, 10-15 centimetara lijevo ili desno.

Pogled na Belgiju

Sjajan ekipa, zadnje kolo će odlučivati, biti će neizvjesno i teško. Tu smo sada, moramo ići na pobjedu i tražiti tri boda, odnosno plasman dalje. Hrvatska ovo može, neću govoriti o euforiji ili tragediji

Standings provided by Sofascore

Komentara 12

LE
Levanto
20:31 27.11.2022.

Volija bi da znam, zašto forsira Vlašića.

Avatar southman
southman
19:59 27.11.2022.

Bez ijednog značajnijeg Modriceva udjela u pogotcima mi zabijemo 4 gola. Svaka cast dečki.

DU
Deleted user
20:50 27.11.2022.

Bitno da se ne smije komentirati sranja srpskih portala koje ovaj portal prenosi da ppokupi klikove...taj lik na kanadskim vratim nije ni zaslužio ništa bolje!Pogotovo nakon zastave sa srpske reprezentacije sa Kosovom i izjavama tog kanadskog "krajišnika"! Uostalom ja samam samo čuo "Vukovar " skandiranje naših navijača

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije