Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iker Casillas

Legendarni Španjolac izašao iz bolnice nakon srčanog udara te dao zanimljivu izjavu

Iker Casillas
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
06.05.2019.
u 16:44

Legendarni golman je iz bolnice izašao u društvu svoje supruge Sare Carbonero. Španjolac još nije siguran je li ovo njegov definitivan nogometni kraj jer mirovinu nije najavio ni nakon izlaska iz bolnice

Španjolski vratar Iker Casillas (37) izašao je iz bolnice nakon što su ga pregledali liječnici te će daljnji oporavak nastaviti u svom domu.

"Hvala svima koji su mi poslali poruke podrške. Ne znam što budućnost nosi, ali najvažnije je to da ja sada mogu stajati ispred vas i pričati. Hvala vam što se me dočekali, vidimo se uskoro", rekao je Casillas.

Legendarni golman je iz bolnice izašao u društvu svoje supruge Sare Carbonero. Španjolac još nije siguran je li ovo njegov definitivan nogometni kraj jer mirovinu nije najavio ni nakon izlaska iz bolnice. 

Sve će se znati za nekoliko tjedana kada se Casillas potpuno oporavi i obavi posljednji pregled.

Podsjetimo, Casillas je 1. svibnja na treningu Porta doživio srčani udar

>>> Pogledajte koliko vrijede hrvatski nogometaši

Komentara 1

PR
prajdali100
17:54 06.05.2019.

Iker ima i drugih stvari u životu osim nogometa.Pronađi ih i uživaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije