Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovor

Kuže: Neka se Zdravko uozbilji da ne otvorim Pandorinu kutiju

Josip Kuže
Arhiva VL
20.05.2010.
u 18:59

I dok Jurčević nije želio komentirati Mamićeve riječi, izbornik Albanije Josip Kuže odgovorio je bivšem šefu.

:– Zdravko Mamić doveo me u Dinamo kad više nije imao koga jer je u toj sezoni promijenio 5-6 trenera. I nije me on pitao kako mi je, nego me nazvao i rekao: "Joža, otišli smo u tri p. m., dođi i pomozi Dinamu!" – rekao je Kuže i dodao:

– Napravili smo posao dok sam bio ondje i najbolje bi mu bilo da se uozbilji jer ne želim otvarati Pandorinu kutiju.

Ključne riječi

Komentara 4

PE
petracan
08:23 21.05.2010.

Janez , daj dosta tvog laprdanja... , stavrno ljudima ideš na živce. već sam ti napisao da su dečki stručnjaci otkrili tvoj IP , zato pripazi kad ti neko kuca , ja nebih samo tako otvarao vrata , a i kad ideš nekuda od kuće , ogledavaj se malo okolo !!!!!!!

SE
senior
09:09 21.05.2010.

Joža, Joža, Dinamo je možda i bio u vrijeme tvog dolaska u k***u, ali ti si u to vrijeme bio cijeli u govnima. Progonili su te kamatari, stanovi i kuća su ti otišli na bubanja za plaćanje kockarski dugova, autoto su ti zapalili, prijetili su ti i smrću. Pa zar ti Dinamo i Mamić baš ništa nisu pomogli, pomoću njih si poplaćao dugove, zabranili su kamatarima pristup na Maksimir i omogućili ti rad život u relativnom miru. Tada si bio \"tih i miran\" sada postaješ pomalo bahat. Unatoč toga volio bi da ti ili Cico postanete treneri Dinama.

EU
EUPatriot
07:06 21.05.2010.

Kuže: Neka se Zdravko uozbilji i iskreno izjavi da je Joža Kuže najbolji trener na svijetu i da NK Dinamo bez njega nema bodučnosti..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije