Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon teškog poraza

Kunac: Loš pristup susretu, kao da smo jedva čekali da završi, a tek nas čeka Italija

Europsko prvenstvo u vaterpolu za žene, Grčka - Hrvatska
Marko Lukunic/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
03.09.2022.
u 19:04

Unatoč velikom porazu, Hrvatska je osigurala četvrto mjesto u skupini pobjedama protiv Rumunjske i Njemačke te je izborila plasman u četvrtfinale Europskog prvenstva u kojem nas 5. rujna očekuje jedna od najjačih reprezentacija svijeta - Italija.

Hrvatske vaterpolistice uvjerljivo su izgubile u susretu 5. kola natjecanja po skupinama Europskog prvenstva od reprezentacije Grčke 4:24.

Grčka je jedna od najboljih svjetskih reprezentacija i Hrvatska joj je mogla parirati samo prve dvije minute susreta kada je bilo 2:2. Nakon toga Grčka je otišla na 2:9 i do kraja dvoboja samo povećavala prednost do okruglih 20 razlike.

- Ovo je bio najteži ispit dosad, ali moramo i to proći. Naše cure su jako mlade i moramo ih čekati, ali pristup je od početka bio jako loš, kao da su jedva čekale da utakmica završi. Napad čak i nije bio loš, no obrana je bila jako loša. Izgubli smo s previše razlike i nadam se da će to biti pouka za ove mlade djevojke - kazao je izbornik našeg ženskog sastava Aljoša Kunac.

Unatoč velikom porazu, Hrvatska je osigurala četvrto mjesto u skupini pobjedama protiv Rumunjske i Njemačke te je izborila plasman u četvrtfinale Europskog prvenstva u kojem nas 5. rujna očekuje jedna od najjačih reprezentacija svijeta - Italija.

- Ostvarili smo naš prvi cilj, plasman u četvrtfinale u kojem nas čeka super jaka Italija i gdje već znamo ishod, tako da se mi već sada počinjemo spremati za Izrael - kazao je Kunac.

On se pritom osvrnuo na Izraelke kao suparnice koje nas očekuju u borbi za poredak od 5. do 8. mjesta.

Komentara 1

PR
prajdali100
20:31 03.09.2022.

Ako ćemo od iole jačih ekipa gubiti po 20 razlike onda je bolje da se ne blamiramo.Dobro je da su sve uspješno isplivale iz bazena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije