Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJSTVO KOD GRKA

VIDEO Grčki vaterpolist optužio suce da su ih pokrali nakon velikog uspjeha Hrvatske?!

Screenshoot
03.09.2022.
u 13:15

Igrač koji nastupa za Novi Beograd silno je nezadovoljan sudačkim tretmanom i smatra da su zakinuti.

Hrvatska vaterpolo reprezentacija sinoć je u fantastičnoj atmosferi Spaladium Arene pred 9000 tisuća gledatelja odigrala neriješeno s Grčkom (5:5) i tako izborila plasman u četvrtfinale turnira.

No, Grci imaju puno pritužbi na suđenje Španjolaca pa čak idu do te mjere da su pokradeni, odnosno da se protiv njih kovala nekakva urota. 

Angelos Vlachopoulos, jedan od najboljih grčkih vaterpolista i strijelac dva pogotka protiv Barakuda, naime, tvrdi da mu je ukraden i treći, po njemu regularan, gol. Objavio je video na Instagramu, to se sve događalo krajem treće četvrtine kada je Hrvatska lomila utakmicu. 

- Kako sudac u ovoj situaciji može svirati dva metra? Zašto sudac koji je priznao gol ili delegat ne mogu ispraviti ovu veliku pogrešku? Kako možete postaviti španjolskog suca da sudi utakmicu koja odlučuje o tome tko će igrati protiv Španjolske u četvrtfinalu? - prosvjedovao je 30-godišnji igrač Novog Beograda uz videozapis kojeg je objavio na svom Instagram profilu.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije