Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nogometaši iz Kragujevca na HTV2

Košarkaši protiv Srba na HTV1

Josip Vrankovic
Slavko Midzor/PIXSELL
04.09.2010.
u 10:30

Prijenos utakmice osmine finala košarkaškog SP-a između Hrvatske i Srbije bit će od 16.45 sati na 1. programu HTV-a, a u isto vrijeme na 2. programu prenosit će se nogometna utakmica mladih reprezentacija Srbije i Hrvatske.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Pak
Pak
12:05 04.09.2010.

Ćorava koka (HTV) pogađa svaki drugi put kad treba prenositi utakmice i na 1. i na 2. programu: 1. Istovremeni prijenos europskih utakmica Dinama i Hajduka (+) 2. Neprenošenje utakmice Split-Hajduk, već samo vaterpola Hrvatska-Crna Gora (-) 3. Neprenošenje vaterpola Hrvatska - Španjolska, već samo nogometa Latvija-Hrvatska (-) 4. Prijenos obje današanje utakmice Srbija-Hrvatska (+)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije