Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI PROBLEM ZA RUKOMETAŠE

Novi pozitivan igrač na PCR testu, Horvat pozvao pojačanje iz Zagreba

Szeged: EHF Europsko prvenstvo, Hrvatska - Francuska
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/5
22.01.2022.
u 13:00

Novi problemi zbog korone u hrvatskim redovima.

Niti dan utakmice sa svjetskim prvacima, reprezentacijom Danske, u hrvatskoj muškoj seniorskoj reprezentaciji ne protječe bez stresa. PCR testiranje koje je napravljeno sinoć, 21. siječnja 2022. godine, otkrilo je da je Lovro Mihić pozitivan na Covid - 19. 

Zbog toga je izbornik Hrvoje Horvat iz Zagreba pozvao Davora Ćavara. Svi ostali igrači te članovi stručnog stožera su negativni i spremni za današnju utakmicu. 

Podsjetimo, utakmica je na rasporedu večeras od 20:30

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
13:58 22.01.2022.

Bolje da je pozvao Karačića. Eto, morao sam pa me ubijte. Odrekli smo se igrača koji igraju vrhunski u LP (Karačić, Šego, Štrlek), a onda u međuvremenu pozvali staru gardu?? Sve kao pomlađivanje. Onda je i za obranu trebao pozvati mlad obrambene koji će se "potući" sa CG. Ako je to već koncepcija. Dok će npr. kod Francuza Karabatići igrati dokle god žele. Da ne spominjemo do kada je branio Omeyer. Sve smo pobrkali. IMHO.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije