Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON DERBIJA

VIDEO Drama u Barceloni: Navijači okružili Koemana, htjeli se obračunati s njim

Twitter/Sportzstew
24.10.2021.
u 21:38

Želje navijača neće, međutim, biti ispunjene budući da je Barcelonin predsjednik Joan Laporta izjavio da Koeman ostaje u klubu

Barcelona je uz jako lošu predstavu na Camp Nouu poražena u 247. izdanju El Clasica protiv Real Madrida.

Poraz od 2:1 ne izgleda toliko loše, ali kad uzmemo u obzir da su navijači već mjesecima nezadovoljni radom Ronalda Koemana na klupi Blaugrane, ovo je poslužilo kao sol na ranu

 

 

Navijači Barce su čekali čak sat vremena da Koeman autom izađe sa stadiona, a kad je njegov auto izašao, totalno su ga opkolili, okružili i htjeli se obračunati s njim. Glasno i jasno te ljutito su mu vikali da podnese ostavku i napusti klub.

Želje navijača neće, međutim, biti ispunjene budući da je Barcelonin predsjednik Joan Laporta izjavio da Koeman ostaje u klubu.

 

Komentara 6

AJ
Admine jebiti zelenski mater.
08:54 25.10.2021.

Pa ako Barcelon drzi do svoji gledatelja(navijaca),trebala bi uprava da razumiju te nezadovoljne gledatelje,jer Barcelona dobrim djelom zivi od tih isti,znam da rulja nemoze mjenjati nista,ali se zaista cudne stvari desavaju u Barci,od kada je Koeman na celu kluba destci izgubljeni meceva u zadnje vrjeme,su zaista cudni,i vrlo sumnjivi,to ni je bas Barcelonin imidz,ali opet velim rulja ne mjenja nista.

Avatar Prosenjak
Prosenjak
23:46 24.10.2021.

Što se ti "večernji. hr" ne potpišeš imenom i prezimenom tako da točno mogu znati tko to igru promatra s razine ove djece koja su lupala po autu? Tebi je Barcelona igrala loše danas? I zato je Laporta koji se u nogomet sigurno razumije bolje od tebe rekao da on ostaje? Barcelona danas i Barcelona protiv Bayerna prije nešto više od mjesec dana je razlika nebo i zemlja, napredak u igri je toliko očit da to vide samo diletanti. A da uz Luku Modrića danas najbolji igrač Reala nije bilo sudac ovo Barcelona nikad ne bi izgubila. Samo ona situacija u kojoj Gavi prolazi Mendya i ovaj ga s leđa ruši u klasičnom prekršaju za žuti i onda ga još zgazi kramponima dok je na podu što je čisti crveni a ovaj mu na kraju nije dao niti žuti. Ostavi se nogometa sinko, to je prekomplicirana igra za tebe.

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
23:30 24.10.2021.

o čemu besposlena raja glavu razbija.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije