Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON DERBIJA
Povratak na članak

VIDEO Drama u Barceloni: Navijači okružili Koemana, htjeli se obračunati s njim

Želje navijača neće, međutim, biti ispunjene budući da je Barcelonin predsjednik Joan Laporta izjavio da Koeman ostaje u klubu

Komentari 6

AJ
Admine jebiti zelenski mater.
08:54 25.10.2021.

Pa ako Barcelon drzi do svoji gledatelja(navijaca),trebala bi uprava da razumiju te nezadovoljne gledatelje,jer Barcelona dobrim djelom zivi od tih isti,znam da rulja nemoze mjenjati nista,ali se zaista cudne stvari desavaju u Barci,od kada je Koeman na celu kluba destci izgubljeni meceva u zadnje vrjeme,su zaista cudni,i vrlo sumnjivi,to ni je bas Barcelonin imidz,ali opet velim rulja ne mjenja nista.

VL
Avatar Prosenjak
Prosenjak
23:46 24.10.2021.

Što se ti "večernji. hr" ne potpišeš imenom i prezimenom tako da točno mogu znati tko to igru promatra s razine ove djece koja su lupala po autu? Tebi je Barcelona igrala loše danas? I zato je Laporta koji se u nogomet sigurno razumije bolje od tebe rekao da on ostaje? Barcelona danas i Barcelona protiv Bayerna prije nešto više od mjesec dana je razlika nebo i zemlja, napredak u igri je toliko očit da to vide samo diletanti. A da uz Luku Modrića danas najbolji igrač Reala nije bilo sudac ovo Barcelona nikad ne bi izgubila. Samo ona situacija u kojoj Gavi prolazi Mendya i ovaj ga s leđa ruši u klasičnom prekršaju za žuti i onda ga još zgazi kramponima dok je na podu što je čisti crveni a ovaj mu na kraju nije dao niti žuti. Ostavi se nogometa sinko, to je prekomplicirana igra za tebe.

VL
Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
23:30 24.10.2021.

o čemu besposlena raja glavu razbija.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.