Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER HAJDUKA

Karoglan dobio pitanje o Selahiju: 'Hoćemo slaviti jesensku titulu? Božić svakako slavimo'

Split: Mislav Karoglan održao konferenciju za medije
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/5
01.12.2023.
u 15:15

Hajduk i Gorica u subotu u 17:30 na Poljudu igraju utakmicu 17. kola SuperSport HNL-a, bit će to zadnja utakmica u Splitu što se tiče ove godine

Hajdukovu utakmicu prije Gorice najavio je trener Mislav Karoglan koji je potvrdio kako je jedino upitan prvi vratar Ivan Lučić, dok je Nikola Kalinić počeoi trenirati s momčadi. Bijeli su produžili ugovore s Rokasom Pukštasom i Nikom Sigurom s čime su poslali jasnu poruku da nema prodaje u skorijoj budućnosti. 

GALERIJA Hajduk dobio najveću kaznu zbog pirotehnike i Torcidine tuče sa zaštitarima

Split: Mislav Karoglan održao konferenciju za medije
1/4

- Gorica je uređena momčad, igraju presing i kvalitetni su. Zabijaju dosta golova, primaju malo i pretendenti su za Europu. Spremamo se maksimalno, gledamo gdje će nas usmjeriti  utakmica. Meni se sviđa kako igraju i kako izgledaju - rekao je Karoglan koji je dobio pitanje hoće li Hajduk pojačati Lindon Selahi iz Rijeke.

Tada se javio predstavnik kluba koji poručio kako ne komentiraju glasine, a Karoglan je poručio kako na to pitanje ionako ne smije odgovoriti. 

- Hoćemo li slaviti jesensku titulu? Božić ćemo slaviti. Vidjet ćemo, korak po korak. Gorica je dobila dosta velikih utakmica, moja momčad je čvrsto na zemlji, ozbiljni su i vjerujem u njih. Nešto se pita suparnika, ali se pita i nas. 

VEZANI ČLANCI:

 - Nikola Kalinić? Svaki dan radi, počeli smo s baznim stvarima, Plenča i Veršić drže taj dio kvalitetnim, doziraju opterećenje, on je u procesu da u pripreme uđe u solidnom stanju. Nikola ide po programu, ja ću ga koristiti, kvalitetu ima, nema spora tu i ako Bog da bit će od koristi - rekao je strateg majstora s mora. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
16:46 01.12.2023.

A ko ke pak taj karoglav?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije