Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
apelirao na pomoć

Jusuf Nurkić šokiran: Elon Musk bi radije kupio Twitter nego pomogao bolesnoj i gladnoj djeci

EuroBasket Championship - Group B - Bosnia and Herzegovina v Hungary
Thilo Schmuelgen/REUTERS
29.09.2022.
u 08:35

Nurkić je financijski pomogao nakon potresa u Zagrebu i Banovini, kao i za izgradnju igrališta u Zadru. Također, donirao je 250 tisuća kuna KBC-u Klaićeva.

Najbolji BiH košarkaš Jusuf Nurkić govorio je na press konferenciji tijekom druženja njegovog kluba Portlanda s američkim i drugim medijima. 

'Bosanska zvijer' je poznat kao veliki humanitarac koji često pomaže siromašnima, bolesnima i gladnima. 

- Žalosno mi je kad vidim što sve ljudi rade. Neću govoriti Elonu Musku šta treba raditi sa svojim novcem, ali vidim da bi on radije kupio Twitter nego pokušao pomoći ljudima koji danas nemaju što za jesti. Imamo djecu koja su bolesna i kojoj možemo pomoći, a ne radimo to - rekao je centar Blazersa. 

- Živimo u teškom svijetu, bio sam u Ruandi tri dana, nisam nikad vidio toliko sretnih ljudi, toliko dječjih osmijeha, a imaju toliko malo. Vidio sam dvije škole koje pohađa nekoliko tisuća djece, a nemaju cipele. Pogodilo me to, pokušao sam im kupiti cipele, knjige, sve što im je potrebno - poručio je Nurkić te dodao kako želi izgraditi školu u Srebrenici

>> VIDEO: Prva reakcija slavnih Sinkovića nakon što im je pukao nevjerojatan niz dug 12 godina: Vratit ćemo se!

Komentara 3

Avatar barba_barba
barba_barba
11:08 30.09.2022.

derzi se jarane i propagiraj i dalje da je u glavnom gradu ove derzave bio islamski vjerski objekat, dok drugi nisu imali ni t od vjerske tolerancije.

CA
cane69
11:38 29.09.2022.

Kad bi vise bilo takvih nebi bilo gladnih.

KE
Keco
09:36 29.09.2022.

Svaka čast….

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije