Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIE A

Još jedan hrvatski stručnjak briljira u Italiji

Serie A - AC Milan v Torino
DANIELE MASCOLO
30.10.2021.
u 23:25

Marko Pjaca zbog ozljede nije konkurirao za nastup u momčadi Torina, dok se na zagrijavanju za utakmicu ozlijedio i Josip Brekalo, koje trebao započeti dvoboj, no na kraju ga je u udarnih 11 zamijenio Praet

Nogometaši Torina, koje vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić, u susretu su 11. kola talijanskog prvenstva kao domaćini svladali Sampdoriju s uvjerljivih 3-0 (1-0).

Torino je ka pobjedi poveo Praet (17) pogotkom iz gužve u prvom poluvremenu, početkom nastavka iz protunapada je na 2-0 povisio Singo (52), da bi konačni rezultat postavio Belotti (90+3) svojim 100. prvenstvenim pogotkom u karijeri u posljednjoj minuti sudačke nadoknade.

Marko Pjaca zbog ozljede nije konkurirao za nastup u momčadi Torina, dok se na zagrijavanju za utakmicu ozlijedio i Josip Brekalo, koje trebao započeti dvoboj, no na kraju ga je u udarnih 11 zamijenio Praet.

Torino je s nova tri boda skočio na 10. mjesto sa 14 bodova, dok je Sampdoria 15. s devet bodova.

Na vrhu su Napoli i Milan sa po 28 bodova.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije