Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIE A

Pobjede Intera, Rome i Lazia, Brozović igrao, Perišić nije nastupio

Serie A - Empoli v Inter Milan
JENNIFER LORENZINI
27.10.2021.
u 23:30

Udinese i Verona su remizirali 1-1. Domaćin je poveo u 3. minuti preko Isaaca, a za momčad Igora Tudora izjednačio je Barak u 83. minuti iz kaznenog udarca. Nikola Kalinić je za goste igrao do 66. minute, a Boško Šutalo do 73. minute

Talijanski nogometni prvak Inter pobijedio je na gostovanju Empoli sa 2-0 u susretu 10. kola Serie A.

Golove za milanski sastav zabili su Danilo D'Ambrosio (34) i Federico Dimarco (67). Dodajmo kako je domaćin od 53. minute igrao s igračem manje nakon što je isključen Samuele Ricci.

Marcelo Brozović je za Inter igrao do 72. minute, dok Ivan Perišić nije nastupio. 

Za iznenađenje kola pobrinuo se Sassuolo koji je u Torinu pobijedio Juventus sa 2-1 ostvarivši prvu pobjedu u međusobnim susretima u posljednjih šest godina.

Gosti su do pobjede došli u petoj minuti sudačke nadoknade nakon sjajne kontre koju je u pogodak pretvorio Maxim Lopez na fantastičnu asistenciju Domenica Berardija.

Gol za Sassuolo zabio je i Davide Frattesi u 43. minuti, a izjednačio je Weston McKennie.

Bio je to već treći poraz torinske "Stare dame" u prvih 10 kola, a to im se do sada dogodilo samo dva puta - 2015. i 1995. godine.

Pobjede su ostvarili i rimski klubovi Roma i Lazio. Roma je na gostovanju porazila Cagliari sa 2-1, dok je Lazio kod kuće pobijedio Fiorentinu sa 1-0.

Cagliari je poveo u 52. minuti golom Leonarda Pavolettija, izjednačio je Ibanez u 70. minuti, a slavlje gostima donio je Lorenzo Pellegrini osam minuta kasnije.

U susretu između Lazija i Fiorentine presudio je pogodak Pedra u 52. minuti. Toma Bašić je za Lazio igrao od 79. minute.

Atalanta je ostvarila gostujuću pobjedu protiv Sampdorije sa 3-1.

Sampa je povela u 10. minuti preko Francesca Caputa, no gosti iz Bergama su okrenuli rezultat s tri gola. Dva je zabio Duvan Zapata (17, 21), a jednog Josip Iličić (90+5). Mario Pašalić je za Atalantu igrao do 59. minute.

Udinese i Verona su remizirali 1-1. Domaćin je poveo u 3. minuti preko Isaaca, a za momčad Igora Tudora izjednačio je Barak u 83. minuti iz kaznenog udarca. Nikola Kalinić je za goste igrao do 66. minute, a Boško Šutalo do 73. minute.

Na ljestvici vodi Milan sa 28 bodova ispred Napolija koji ima tri boda manje, te utakmicu manje. Treći je Inter sa 21 bodom, a zatim slijede Roma (19), Atalanta (18), Lazio (17) i Juventus (15).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije