Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKINUO DRES

Jeste primijetili ovaj detalj? Pogledajte Modrićeva leđa nakon utakmice s Francuskom

Hrvatski reprezentativci zahvalili su se navijačima na tribini
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
07.06.2022.
u 10:16

Modriću su se na leđima vidjeli brojni krugovi, što je detalj koji se brzo proširio po društvenim mrežama. Neki navijači pitaju se što je to uopće.

"Ti si naš kapetan, mi smo tvoja Luka", glasila je tako poruka na velikom transparentu koji su na istoku Poljuda sinoć protiv Francuske razvili navijači Hrvatske u čast hrvatskom kapetanu koji je 150. put nastupio za reprezentaciju.

Modrić je u remiju s Francuskom (1:1) igrao do 79. minute kada ga je zamijenio Sučić. A nakon što je utakmica završila, Luka je skinuo dres i ostao razgovarati na terenu s klupskim suigračem Karimom Benzemom.

Modriću su se pri tom na leđima vidjeli brojni krugovi što je detalj koji se brzo proširio po društvenim mrežama. Neki navijači pitaju se što je uopće to.

Radi se o terapiji alternativne medicine koja se naziva hijama ili cupping. Terapija se izvodi tako da se na leđa stavljaju čaše koje hladeći se stvaraju vakuum i uvlače kožu i mišiće te na tijelu ostavljaju tragove.

Još ne postoje nedvojbeni i uvjerljivi znanstveni dokazi da hijama pomaže, no  koristi je sve više vrhunskih sportaša. Neki navijači smatraju da je Modrić o hijami doznao od Benzeme koji se također koristi ovom metodom.

>> Pogledajte slavlje hrvatskih nogometaša

Komentara 6

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
12:53 07.06.2022.

Pet krugova, pet naslova s Realom, to je to😎

KE
Kenny1999
19:09 07.06.2022.

E sad je stvarno modrić 🤣🤣🤣🤣🤣

TT
tik tak
10:50 10.06.2022.

E sad svi navalite...Kreće biznis s čašama...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije