Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ovacije kapetanu

Poljud se naklonio Modriću i heroju kojeg Hrvatska ne zaboravlja, među navijačima i predsjednik Hajduka

07.06.2022.
u 04:11

Zlatko Dalić povukao je Modrića iz igre deset minuta prije kraja, kako bi mu omogućio da doživi ovacije krcatog Poljuda. Takvu šansu 37-godišnjak više možda neće imati, njegov oproštaj od Hrvatske u skoroj budućnosti je neminovan.

"Ti si naš kapetan, mi smo tvoja Luka" - glasila je tako poruka na velikom transparentu koji su na istoku Poljuda sinoć protiv Francuske razvili navijači Hrvatske u čast hrvatskom kapetanu koji je 150. put nastupio za reprezentaciju. Luka Modrić debitirao je za Hrvatsku još 2006. godine, u prijateljskoj utakmici protiv Argentine u Baselu i do danas je nezamjenjiv član kod svakog izbornika koji je vodio Hrvatsku nakon Cice Kranjčara, trenera koji je tada mladog veznjaka prvi put uveo u igru. Zlatko Dalić povukao je Modrića iz igre deset minuta prije kraja, kako bi mu omogućio da doživi ovacije krcatog Poljuda. Takvu šansu 37-godišnjak više možda neće imati, njegov oproštaj od Hrvatske u skoroj budućnosti je neminovan.

Navijači su poseban transparent posvetili i heroju Domovinskog rata Jeanu-Michelu Nicolieru, francuskom dragovoljcu koji je stradao u opkoljenom Vukovaru u hrvatskoj vojnoj odori. 

Na Poljudu se pred početak utakmice s prvacima svijeta pjevala Cesarica i to je bio najemotivniji trenutak na tribinama koje su bile ukrašene hrvatskim zastavama, a među transparentima isticali su se oni iz Imotskog, Varaždina, Zagreba, Vukovara, Posušja, Bjelovara, Livna te naravno Nuštra koji je prisutan baš na svakoj utakmici Hrvatske.

Susret iz lože pratili su brojni uglednici i bivši igrači Hrvatske, dok je s navijačima na istočnoj tribini, kako je i ranije obećao, sjedio predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić

Komentara 2

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
12:16 07.06.2022.

najbolji hrvatski nogometaš svih vremena, šteta šta se sa ljudske strane iskomromitirao na suđenju danas osuđenim kriminalcima kojima je u crnim vrećama za smeće predavao ogromne količine novca i kojima je na suđenju pogodovao zaboravljajući svoj život. Štiteći kriminalce ukaljao je svoj obraz kod velikog broja Hrvata da mu ni titula najboljeg na svijetu u nogometu obraz ne može oprati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije