Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U PRAVI TRENUTAK

Jelavić zabio prvenstveni pogodak nakon tri mjeseca!

Nikica Jelavić
Pixsell
16.03.2013.
u 15:42

Jelaviću je gol Cityju super "uletio", taman pred okupljanje reprezentacije

Igoru Štimcu brk se nasmijao, ako je bilo prema najavama vjerojatno je gledao dvoboj Evertona i Manchester Citya. Još jednom se uvjeravao kako to igraju Mihajlovićeve obrambene uzdanice Kolarov i Nastasić. Zna sve o njima, ali nije naodmet još jednom ih vidjeti na gostujućem terenu. Nikicu Jelavića također je želio gledati, ali David Moyes bio je nemilosrdan prema našem napadaču. Dobio je smeće vrijeme u sudačkoj nadoknadi, Everton je čuvao 1:0, imao igrača manje i onda "Jelavić is back". Izgubljena lopta Citya, brza kontra, Fellaini je ubacio za Jelu, koji je lažnjakom iz igre izbacio Clihya i onda s nekih sedamanest metara, malo iskosa pogodio gornji lijevio kut Hartovih vratiju. Kakav gol, golčina... Tri mjeseca je Jelavić čekao svoj trenutak u Premiershipu, davno je bio 9. prosinac 2012. godine, tada je također u sudačkoj nadoknadi, zabio Tottenhamu za pobjedu Evertona.

- Važno je biti strpljiv, vjerovati u sebe – nedavno je Jelavić govorio o svom golgeterskom postu.

I to srpljenje mu se vratilo. Nije to bio "jelavićevski one touch goal", bio je to top, koji je riješio, ako ih je i bilo, sve dvojbe oko prvaka Engleske. United bježi Cityu dvanaest bodova, teško će Alex Ferguson prosuti takvu prednost. Everton je ostao u igri za Europsku ligu, i dalje traje utrka protiv momaka s Anfielda za "prvaka Liverpoola". A Jelavić je gol proslavio kao rijetko kada, nije izdržao, skinuo je dres, pao na koljena. S tim vrhunskim potezu kao da je skinuo s leđa pola tone tereta.

U predvečerje "utakmice svih utakmica" protiv Srbije Jelavić će na okupljanje reprezentacije doći pun samopouzdanja, baš kao što će Kolarov i Nastasić stići malo spuštenog nosa. Štimcu je Jelavić, kao što već tri tjedna to radi Olić (u posljednje tri utakmice postigao je četiri gola za Wolfsburg), poslao jasnu poruku "izborniče tu sam". Kakve dvojbe sad ima Štimac, tko će biti Mandžukićev partner u napadu... Ako je Olić bio izbor broj jedan sada se Jelavić nametnuo, tu je i Eduardo... Imamo napadački kvartet za sijanje straha i trepeta. Nemirno će ovih dana spavati Ivanović, Subotić, Nastasić i Kolarov, ne znaju protiv koga će igrati, ali znaju da ih, tko god zaigra, može u trenutku razbiti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije