Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potres u Maksimiru

Izvršni odbor Dinama razriješio Tomislava Svetinu!

Tomislav Svetina
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
1/3
05.11.2018.
u 19:13

'Tomislava Svetinu razrješuje dužnosti potpredsjednika te člana Uprave GNK Dinamo', objavio je Dinamo

Tomislav Svetina više nije potpredsjednik Dinama niti član uprave, vijest koja je odjeknula objavio je Dinamo na službenoj stranici.

'Izvršni odbor GNK Dinamo na svojoj redovitoj sjednici u ponedjeljak, 5. studenog 2018., jednoglasno je donio odluku kojom se gospodina Tomislava Svetinu razrješuje dužnosti potpredsjednika te člana Uprave GNK Dinamo', objavio je Dinamo.

Tomislav Svetina
1/6

Nagađa se kako je razlog njegove smjene gaf koji je Dinamo napravio u slučaju Ajdina Hasića i njegovog odlaska iz Maksimira.

Naime, 17-godišnji igrač Bosne i Hercegovine trebao je potpisati novi ugovor s Dinamom, ali je na kraju napustio plave.

Šuška se da slučaj Hasić nije glavni razlog njegove smjene. Nije slučajno da je Tomislav Svetina razriješen dužnosti samo nekoliko dana nakon što je stigla vijest kako su Zdravko i Zoran Mamić, te Damir Vrbanović izbrisani iz članstva u Dinamu.

Svetina više neće imati funkciju u maksimirskom klubu, ali mogao bi raditi još nekoliko mjeseci.

Znajući kakvo ozračje vlada u Maksimirskoj 128 očito je došlo do sukoba ljudi lojalnih Zdravku Mamiću i onih Dinamovu potpredsjedniku.

>> Pogledajte video: Navijači stoje u redu kako bi kupili ulaznice za utakmicu Dinamo - Spartak

Ključne riječi

Komentara 26

HR
Hrvatska
19:15 05.11.2018.

Tata Zdravko brzo djeluje.Bravo Tata.

FR
freeshooter
20:03 05.11.2018.

Moramo sagledati da je Tata godinama stvarao, sada jednu od najuspješnijih i najrentabilnijih, te izvozno orijentiranu , hrvatsku tvrtku, da nije bilo Tate sada bi bili prčija od kluba i tvrtke, a isti Svetina kojem je tata omogućio da budee visokopozicionirani djelatnik i menager u istoj tvtci, bio bi također nitko, a ne jedan od vodećih operativnih ljudi, no očito je mislio da on može postati tata, nevidim drugi razlog, a to nemože, jer je samo jedan tata, sa takvim sposobnostima managera, kojeg nemaju niti najveći europski klubovi, a koji je uspio stvoriti u našim datim okvirima tako dobro posložen i organizacijski uspješan kolektiv, pred kojim su samo daljni uspjesi, pri tome nemoramo niti gledati onu stranu, koja nam još donosi toliko lijepih navijačkih trenutaka, sreće i zadovoljstva, gledajući današnji Dinamo, a bez Tate toga nebi bilo. Uz isto je samo za očekivati daljnji rast i napredak Dinama, uspjehe i na europskom planu, te time vjerujem i skoru odluku da si konačno izgradi vlastiti Dom, novi stadion, u svom i našem Maksimiru, a i Tata će se već vratiti. Sve u svemu, Dinamo iznad svih, kao i naša repka, to nam daje nadu za bolje sutra.

ED
europski dinamo
22:51 05.11.2018.

Ne znam zašto je Svetina otjeran,ali on je najodgovorniji za 155 000 eura kazne Dinamu i što će u četvrtak protiv Trnave biti samo 20 000 navijača(prazne 2 tribine Sjevera) jer je pristao na sve zahtjeve ološa i tako ihih vratio na stadion,a Dinamo nakon dosta godina opet puni blagajnu Uefe. Zbog toga je trebao otići.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije