Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle

Ivica je prošlih sezona stalno ponavljao da može do dobrih rezultata i u veleslalomu. Da mu samo treba bolji startni broj. Prošlosezonskim uspjesima izborio je nastupe odmah iza najboljih, a osmim mjestom u Beaver Creeku, najboljim veleslalomskim rezultatom karijere, potvrđene su njegove riječi.

- Sa startnim brojem 60 ili 70 gotovo da nemate pravu priliku. Pogotovu na stazi kakva je u Beaver Creeku, dosta brzo nastanu rupe i to vam jako smeta - objasnio je Ivica.

Direktor reprezentacije Vedran Pavlek rekao je da Ivicu nikad nije vidio da bolje i opuštenije skija.

- Što sam dalje od ozljede, to sam sve bolji. Koljeno me boljelo do 2006. i kad ne možete dati sto posto, u vrhunskom sportu u kojemu vam se ne oprašta ni nekoliko stotinki, ne možete se boriti za vrh - istaknuo je naš najbolji skijaš.

Sjevernoamerička turneja je za Kostelića bila odlična. Dva 15. mjesta u superveleslalomu u Kanadi i SAD-u te osmo u veleslalomu.

- Žao mi je zbog spusta u Beaver Creeku. Imao sam odličan prolaz i bod u toj utrci puno bi mi značio. Drago mi je zbog rezultata u superveleslalomu jer dobrim skijanjem u brzim disciplinama stječe se samopouzdanje za tehničke utrke. Dobro mi je počela sezona jer već tako rano dobro skijam.

U petak se u Val d'Isereu vozi i prva utrka superkombinacije.

- Nikad u toj disciplini nije bila jača konkurencija. I slalomaši su uvidjeli da mogu nešto napraviti.

Brojanje novaca
STIŽE ZABRANA NA RAZINI UNIJE
Nema više kupnje auta ili stana za keš, sve će ići preko računa
dr.sc. Mario Bagat
ISTRAŽILI SMO
Zašto je bitno da znate razlike između dopunskog i dodatnog osiguranja