Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZASLUŽENA GESTA

Ivan Rakitić dolazi na Poljud u posebnoj ulozi: Nije mogao odbiti takvu pozivnicu

Svečani doček Vatrenih na Trgu bana Josipa Jelačića
Petar Glebov/PIXSELL
13.11.2021.
u 16:57

Puni Poljud imat će priliku pozdraviti ga neposredno prije utakmice kada će mu biti uručen prigodan dar za nezaboravnu karijeru u hrvatskom dresu.

Dugogodišnji dokapetan hrvatske reprezentacije i osvajač srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu u Rusiji Ivan Rakitić bit će u nedjelju poseban gost Hrvatskog nogometnog saveza na utakmici Hrvatska - Rusija, objavio je HNS na svojim web-stranicama.

>>> Odigrajte KVIZ i provjerite koliko znate o utakmicama Hrvatske na Poljudu

Dugogodišnji dokapetan hrvatske reprezentacije i osvajač srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, Ivan Rakitić, bit će u nedjelju poseban gost Hrvatskog nogometnog saveza na utakmici Hrvatska - Rusija.

Nakon 106 nastupa i 15 golova za hrvatsku reprezentaciju, Rakitić se oprostio od nastupa za vatrene u rujnu prošle godine.

Predsjednik HNS-a Marijan Kustić i izbornik Zlatko Dalić pozvali su Rakitića na ključnu utakmicu za odlazak na Svjetsko prvenstvo koju će hrvatska reprezentacija odigrati 14. studenoga na Poljudu protiv Rusije.

Rakitić se rado odazvao tom pozivu te će ga puni Poljud imati priliku pozdraviti neposredno prije utakmice kada će mu biti uručen prigodan dar za nezaboravnu karijeru u hrvatskom dresu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Komentara 6

DU
Deleted user
17:09 13.11.2021.

Trebali su pozvati i Mandžukića.

ER
EroK
17:29 13.11.2021.

Tako je Rubinet, trebali su pozvati i Mandžu!

CK
CKI
18:05 13.11.2021.

Mogao bi i zaigrati protiv Rusa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije