Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROVJERITE SVOJE ZNANJE

KVIZ Koliko znate o utakmicama vatrenih na Poljudu?

Split:  Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, Hrvatska - Slovenija
Ivo Cagalj/PIXSELL
12.11.2021.
u 08:58

"Ovo mi daje nadu da će na kraju sve ispasti dobro. Dražen Ladić bio je u Rusiji i pričekat ćemo njegove dojmove, ali bit će pun stadion i čeka nas predivna atmosfera na Poljudu", rekao je Dalić.

Hrvatska u nedjelju u Splitu mora svladati Rusiju kako bi izborila izravni plasman u Katar, dok je Rusiji dovoljan i bod za odlazak na SP.

"U Splitu moramo biti još bolji, ali sve je ipak u našim rukama. Ovo mi daje nadu da će na kraju sve ispasti dobro. Dražen Ladić bio je u Rusiji i pričekat ćemo njegove dojmove, ali bit će pun stadion i čeka nas predivna atmosfera na Poljudu. Rusija je odlična, dobila je zadnjih pet utakmica, no moja vjera je ogromna", zaključio je Dalić, a koliko vi znate o nastupima vatrenih na Poljudu, provjerite u kvizu. 

 

Ostale kvizove pogledajte i riješite OVDJE.

Komentara 4

ST
stefj
13:19 12.11.2021.

Volio bih da pobjede, no koliko me sjećanje služi, uglavnom su bitne utakmice zbrljane...

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
12:00 12.11.2021.

Baš je neugodno to forsiranje poljuda, dok s druge strane mnogi gradovi nikada nisu vidjeli reprezentaciju ni mlađih kategorija, a kamoli seniorsku

KI
krupan_izdajnik
10:11 12.11.2021.

Samo neka izgube ovu utakmicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije