Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabio golčinu

VIDEO Igor Tudor izgrlio svog nogometaša u prijenosu uživo: Nevjerojatno, nevjerojatno!

Screenshot twitter
02.02.2023.
u 08:53

Hrvatski trener kojem sjajno ide na klupi OM-a javno je zahvalio Marokancu poslije debija iz snova

Francuski Marseille igra sjajno ove sezone i puše za vrat bogatom PSG-u, u zadnjem kolu slavili su na gostovanju kod Nantesa 2:0 te tako nastavili utrku za naslov. Gosti su poveli autogolom Joaa Victora, a konačan rezultat postavio je debitant za Marseille i hit igrač nedavnog Svjetskog prvenstva, Azzedine Ounahi.

Upravo je marokanski veznjak i strijelac drugog pogotka davao intervju nakon susreta, a hrvatski trener Igor Tudor mu se se zahvalio i zagrlio ga pred kamerama. Došao je do svojeg igrača, a Ounahi se samo smijao.

- Jako sam sretan zbog njega, znamo koliko je talentiran. Još uvijek nije fizički u idealnom stanju, prilagođava se na naš stil. Ali njegov talent je neupitan - poručio je Tudor dok je gledao snimku njegovog gola i ponavljao: 'Nevjerojatno, nevjerojatno'.

Inače, 22-godišnji veznjak jako rijetko postiže pogotke, ali ovog puta je u debiju protiv Nantesa zabio pravu golčinu, to mu je tek treće u Ligue 1, a možete ga pogledati OVDJE

Standings provided by Sofascore

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije