Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORNA SITUACIJA

Bijesni Tudor: Ovo je najveća greška u nogometu od uvođenja VAR-a. Trebao je biti crveni i penal

Ligue 1 - Olympique de Marseille v AS Monaco
Foto: ERIC GAILLARD/REUTERS
1/3
29.01.2023.
u 07:52

Veliki niz Igora Tudora došao je kraju, ali možda nije trebao, jer hrvatski trener i predsjednik Marseillea Pablo Longoria smatraju da su ostali zakinuti. Riječ je o startu Guillerma Maripana nad Seadom Kolašincem.

U derbiju 19. kola Francuske lige na Velodromeu su treći Marseille i četvrti Monaco remizirali 1:1. Tudorov Marseille se na domaćem terenu našao u zaostatku u 17. minuti nakon autogola Jordana Veretouta, no nedugo nakon početka drugog poluvremena, u 47. minuti, Čileanac Alexis Sanchez postiže izjednačujući pogodak.

Da su slavili, bila bi im to deveta uzastopna pobjeda u prvenstvu i kupu, u čemu je klub zadnji put uspio prije 91 godinu. Dakle, veliki niz Igora Tudora došao je kraju, ali možda nije trebao, jer hrvatski trener i predsjednik Marseillea Pablo Longoria smatraju da su ostali zakinuti za čisti kazneni udarac. Riječ je o startu Guillerma Maripana nad Seadom Kolašincem u 73. minuti.

- Za mene je to penal i crveni karton. Ovo je najveća greška u nogometu koju sam vidio od uvođenja VAR-a. Meni je to neobjašnjivo - komentirao je Tudor. 

- Majko moja... Čemu služi VAR? - dodao je Longoria.

Na vrhu PSG ima manje od 47 bodova, Lens je na 45, a slijede Marseille sa 43, Monaco sa 38 i Rennes sa 37.

Standings provided by Sofascore

 

Komentara 3

BI
billynik
09:37 29.01.2023.

Pa ne vodiš Hajduk, pa da ti sude penale po potrebi.

DU
Deleted user
10:14 29.01.2023.

U službenom hrvatskom jeziku ne postoji riječ "penal" već kazneni udarac. Doduše, kad čitaš ovo glasilo onda nije čudno sve češće na "penale, kornere, saobraćaj," ...

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
09:28 29.01.2023.

Imaju i oni Marice i Širice !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije