Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgubili u finalu

Hrvatski izbornik žali za propuštenom prilikom: Imali smo ih!

23.06.2019.
u 19:30

Hrvatski reprezentativci ponovno će se okupiti u četvrtak u Šibeniku, kada počinju završne pripreme za Svjetsko prvenstvo u južnokorejskom gradu Gwangjuu od 12. do 28. srpnja

Hrvatski vaterpolisti nisu uspjeli osvojiti Svjetsku ligu. U finalu završnog turnira u Beogradu izabranici Ivice Tucka izgubili su protiv Srbije s 11:12.

Ponovila se drama kao i prije četiri dana, a završnica je ponovno pripala domaćoj reprezentaciji.

1/0

- Uvjeti za igru bili su vrlo teški, ali kako nama tako i Srbiji kojoj čestitam na zasluženoj pobjedi. Imali smo ih, definitivno smo ih imali i to je ono što mi je u ovom trenutku žao - istaknuo je hrvatski izbornik i dodao: 

- Kada smo trebali završiti posao, opustili smo se i krenule su pogreške. No zadovoljan sam igrom svoje momčadi. Pali smo junački, muški, dali smo srce i idemo dalje, to je sport.

Hrvatski reprezentativci ponovno će se okupiti u četvrtak u Šibeniku, kada počinju završne pripreme za Svjetsko prvenstvo u južnokorejskom gradu Gwangjuu od 12. do 28. srpnja. Tuckovi izabranici brane zlato iz Budimpešte 2017. godine.

- Čeka nas Svjetsko prvenstvo, ali i borba za Tokio. Biti ovdje prvi ili drugi ne bi bilo važno da ulog nije bio Tokio. I na SP-u idemo s istom ambicijom, biti bolji i izboriti mjesto na Olimpijskim igrama. Imamo dobru momčad, nedostajalo nam je malo onoga što odlučuje ovakve utakmice između ovakvih rivala - zaključio je Ivica Tucak.

Njegov kolega s druge strane Dejan Savić pohvalio je gledatelje koji su ostali na tribinama kada se spustio pljusak.

- Izuzetno mokra predstava za nas. Hvala gledateljima koji su ispratili kraj utakmice uz sjajno navijanje koji su zaslužili pobjedu. Sada igračima želim lijep odmor. Oscilacije je više bile na drugoj strani, a mi kad smo uzeli priključak onda je bilo kako treba. Sve je ovo bila jedna divna i specifična predstava - rekao je izbornik Srbije.

Srbijanski vaterpolist Filip Filipović koji je 17 sekundi prije kraja zabio iz peterca i donio pobjedu svojoj reprezentaciji izabran je za najboljeg igrača turnira.

- Vidio sam kako lopta ulazi u vrata, jedva... Ovo uopće nisu bili normalni uvjeti za igru, dobro je što smo uopće završili dvoboj, ovo je bilo nevjerojatno. Proradio je naš inat. Borili smo se za zemlju, za nevjerojatnu publiku koja je tu ostala do samoga kraja. U ovakvim uvjetima nikada nisam igrao, ali ni trenirao - rekao je Filipović.

>> Pogledajte nastup seksi plesačica na košarkaškoj utakmici

Komentara 4

AL
Alex357
01:11 24.06.2019.

Sta to znaci “imali smo ih” rezultat neizvestan do poslednje sekunde a on prica kako je nesto imao 😂 Ovakve pobede a i porazi se pamte 😂

Avatar southman
southman
19:36 23.06.2019.

Jučer sam napisao " zadnja minuta neriješen rezultat i peterac za Srbiju, U zadnjem napadu sudac svira prekršaj za Hrvatsku ! " Skoro sam sve pogodio nažalost !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije