Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inozemni nogomet

Hrvatski Cruijff čini momčad i suigrače boljima!

\'Tottenham Hotspur\'s French midfielder Luka Modric (L) is challenged by Liverpool\'s English midfielder Jay Spearing during the English Premier League football match between Liverpool and Tottenham
AFP
16.05.2011.
u 20:00

Tottenham svakako ide u Europsku ligu - ili po plasmanu u prvenstvu ili zato što je najbolji na ljestvici fair-playa

Ove je sezone Cristiano Ronaldo zabio čak 38 ligaških golova i tako izjednačio rekord bivših Realovih napadača, Telma Zare (sezona 1950./1951.) i Huga Sancheza (1989./1990.). U nedjeljnom dvoboju protiv Almerije u Madridu, Ronaldo može sam prigrliti taj rekord.

– Sretan sam, nisam očekivao da ću ove sezone zabiti toliko golova. Počašćen sam što sam dostigao legende Zaru i Sancheza – rekao je Ronaldo, koji je oba gola Villarrealu postigao iz slobodnih udaraca.

– Pokušavao sam ove sezone postići mnogo golova iz slobodnih udaraca, ali nisam do sada baš imao sreće. Želim zabiti i Almeriji, ali nisam opsjednut golovima – kaže Ronaldo.

Luka Modrić je opet bio odličan, zabio je gol Liverpoolu iz 11-erca na Anfieldu. Engleski mediji naglašavaju da Tottenham, u slučaju Modrićeve prodaje, neće naći bolju zamjenu.

"Modrić momčad i suigrače čini boljima, a suparnika posve običnim. Hrvatski Cruijff može igrati u svakoj momčadi na svijetu i logično je da su za njega zainteresirani Manchester United i Juventus", piše portal Goal.com.

Tottenham i Liverpool u utrci su za Europsku ligu. Već su je izborili Birmingham (pobjednik Carling kupa) i Stoke City kao finalist FA kupa, jer osvajač Manchester City ide u (izravno ili u kvalifikacije) Ligu prvaka. Engleska ima dodatni klub u EL-u, na osnovi trećeg mjesta na Uefinoj ljestvici fair-playa. Savez za to mjesto prijavljuje klub po plasmanu na internoj ljestvici fair-playa. Trenutačno je Tottenham najbolji i bude li peti, otvara se mjesto za Fulham ili Blackpool. Tottenham je, eto, svakako izborio Europsku ligu.

Komentara 1

HR
hrvatin
13:45 17.05.2011.

Hrvatski Cruyff,hahahahha.Ajme majko...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije