Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stipe oduševljen Kolindom

Evo što je hrvatska predsjednica poručila Miočiću nakon obrane naslova!

Stipe Miočić i Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Stipe Miočić/Instagram screenshot
1/11
21.01.2018.
u 15:46

- Ja sam imao apsolutnu čast danas upoznati hrvatsku predsjednicu. I mogu reći kako je jedna izuzetno draga osoba

Stipe Miočić jutros je i službeno postao najbolji borac teške kategorije UFC-a u povijesti. Hrvatski borac nakon pet rundi taktički sjajne borbe pobijedio je Francisa Ngannoua i zadržao pojasa prvaka.

Miočić je dominirao tijekom cijelog meča, potpuno izmorio opasnog Kamerunca i mirno priveo borbu kraju. Treći put zaredom uspio je obraniti naslov prvaka, što nije nikome dosad pošlo za rukom.

- Bila je ovo sjajna borba, kao što sam i najavio, ostao sam prvak. Umoran sam, sad samo želim otići kući, pomaziti svoje pse i zagrliti svoju suprugu, osobu bez koje ne mogu zamisliti život, rekao je Miočić koji je još u oktogonu najavio da će dobiti dijete.

Nakon sjajne izvedbe pohvale mu stižu sa svih strana, čestitaju mu kolege borci, navijači i mnoge poznate osobe. A jedna od njih je i predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović.

- Bravo Stipe Miočić!!! Čestitke na pobjedi i prinovi, poručila je Grabar-Kitarović, koja je imala priliku i osobno upoznati Miočića.

Bilo je to tijekom 2016. godine tijekom njegova posjeta Hrvatskoj. Tada je nakon susreta s našom predsjednicom Stipe izjavio:

- Ne možeš svaki dan imati tu čast da upoznaš predsjednika neke države. A ja sam imao apsolutnu čast danas upoznati hrvatsku predsjednicu. I mogu reći kako je jedna izuzetno draga osoba, jedna od najljubaznijih osoba s kojima sam ikad razgovarao.

 

 

Inače, predsjednica je osoba koja voli sport pa je tako sinoć uživo prati naše rukometaše, a zatim i njima čestitala preko Facebooka.

"Bravo, Kauboji!  Iznad svih.... HRVATSKA!"

Stipi čestitao i predsjednik Vlade Andrej Plenković

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković čestitao je Stipi Miočiću na pobjedi i obrani naslova svjetskog UFC prvaka u teškoj kategoriji. U čestitci predsjednika Vlade stoji:

„Bravo Stipe!

obranivši po treći puta naslov svjetskog prvaka, ostvarili ste veličanstven uspjeh i upisali se u povijest UFC-a.

Uz iskrene želje za mnogo daljnjih osobnih i športskih uspjeha, čestitam Vam od srca u ime Vlade Republike Hrvatske i svoje osobno.“

Komentara 77

Avatar navijač
navijač
13:34 21.01.2018.

I Miočić i Predsjednica su časni ljudi koji vole svoju domovinu za razliku od mnogih šljamova, nek krepaju od muke ali Hrvatska je svaki dan sve bolja.

AI
Ante Istina
13:55 21.01.2018.

Ha ha ha četnici i Hrvatske komunjare iz SDPana aparatima zbog pobjede Hrvata Miočića.

Avatar nisam_robot
nisam_robot
16:11 21.01.2018.

Kraljica politicarka, King Fighter. Mali narod puno izvrsnih👍

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije