Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljutiti prvak

E, nećeš! Miočić nije dao Whiteu da mu stavi pojas oko struka

Stipe Miočić
Foto: You Tube/Screenchot
1/6
21.01.2018.
u 09:18

Američki Hrvat nije dozvolio da mu predsjednik UFC-a stavi pojas oko struka

Stipe Miočić odbio je (s razlogom) čast koju Dana White inače daje prvacima, odnosno nije dozvolio da mu predsjednik UFC-a  nakon obrane naslova protiv Kamerunca Francisa Ngannoua stavi pojas oko struka. Uzeo mu ga je iz ruke te dao svom treneru, a nakon toga je javno otkrio kako uskoro postaje otac.

Sve frustracije koje je zadržavao u sebi, sav bijes kojem nije smio dozvoliti da se kanalizira, nezadovoljstvo zbog svakodnevnog podcjenjivanja te ponajviše osjećaj potpune marginalizacije, osjećaj da si nepoželjan. Sve to se skupilo odjednom te je izašlo iz Stipe Miočića u samo jednoj sekundi, piše Fightsite.

Onoj sekundi kada je Bruce Buffer izrekao “and still”, a Stipe Miočić se istog trenutka okrenuo samo s jednom namjerom. Oduzeti Dani Whiteu iz ruke ono što pripada njemu te isto dati u ruke onome tko je cijelo vrijeme vjerovao u njega, osobi koja je zbog toga zaslužila čast da mu taj pojas stavi oko pasa. To je njegov glavni trener, Marcus Marinelli. I to zapravo na neki način trenutak večeri, trenutak u kojem je Stipe Miočić poslao nevjerojatno snažnu poruku, bez da je izrekao ijednu riječ.

- Ja sam najstrašniji, ja sam najopakiji čovjek na svijetu! - rekao je Stipe, a onda je odlučio odati čast svom protivniku:

- Ozbiljno me pogodio i uzdrmao u prvoj rundi, ali izdržao sam, a nakon toga sam preuzeo kontrolu nad borbom. Naravno da sam bio u opasnosti od tih udaraca, pa pogledajte ga, ovo je opak tip.

Stipe Miočić
1/6

Komentara 47

MA
Majur
09:45 21.01.2018.

Ljudina!!

LO
Lonja
09:39 21.01.2018.

Stipe ostani ponosan do kraja, legendo,

TB
taras.buljba
09:48 21.01.2018.

Ma legenda od covjeka bog mu dao svu srecu svijeta bravo sampione .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije